Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 10:30

20.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volárna si díky třetí výhře v řadě vytvořila šestibodový náskok od sestupových pozic


0

Volárna po výhrách 3-1 proti Nové Vsi a 2-1 proti Červeným Pečkám přidala další vítězství 0-3 ve Vrbové Lhotě. Vrbová Lhota je ve stejné situaci jako Veletov, bojuje o udržení. Po tomto utkání je na tom lépe Veletov a pokud se forma z posledních zápasů nezmění, udrží se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrbovka začala lépe

Domácí tým začal aktivněji než Volárna. Rychle a důrazně napadali hosty. Ti díky tomu měli problém s rozehrávkou a nedokázali si dlouho vytvořit šanci po vypracované akci. Vrbovka si vytvořila několik šancí, ale nedokázala je proměnit. Zhruba po půlhodině hry se hosté začali dostávat do hry a vytvořili si tlak, který vyústil v první gól utkání, Šindelář poslal svůj tým do vedení 0-1. Do poločasu si balón drželi hosté a domácí Vrbovku k ničemu nepusili.

Čihák dvěma brankami pojistil výhru Volárny

Druhá půle byla celkem vyrovnaná. Domácí více drželi balón a pokračovali ve hře, kterou předváděli začátkem první půle. Aby udrželi svojí aktivní hru museli pustit na trávník čerstvou krev. V 57. minutě Bulíčka vystřídal Dudek a v 60. minutě Hrubého Mráz. Ani střídání bohužel Vrbovku nezachránilo a přišla první Čihákova branka 0-2. Pro Vrbovku se utkání přestalo vyvíjet dobře. Po aktivních začátcích obou poločasů si bohužel Vrbovka svůj tlak neudržela a branku nevstřelila naopak Čihák připsal další zářez 0-3. 



Ohlasy k zápasu


FK Vrbová Lhota 98
Aleš Hanek (trenér a hráč TJS Volárna): Na jaře se nám zatím daří, a myslím že nějaké body ještě uděláme. Co nás ale víc trápí je rozrůstající se marodka, ve které jsou hlavně klíčový hráči.




Sestavy


FK Vrbová Lhota 98
M. Dobromysl [-] - J. Bulíček [-] (57. V. Dudek [-] ) , O. Hrubý [-] (60. M. Mráz [-] ) , J. Bucek [-] , N. Golovatenko [-] , J. Říha [-] , O. Dudys [-] , T. Říha [-] , R. Link [-] , T. Pavlásek [-] , P. Horníček [-]

TJ Sokol Volárna
J. Bečka [-] (70. V. Hloucal [-] ) - A. Hanek [-] , L. Brůna [-] , D. Mlýnek [-] , R. Ešner [-] (80. P. Šedivý [-] ) - P. Šamša [-] , J. Smolík [-] , T. Hartman [-] , F. Jakubal [-] - M. Šindelář [-] (20. J. Pelikán [-] ) , J. Čihák [-] -

ŽK: 87. M. Mráz - 42. J. Smolík , 85. L. Luťha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DIVÍŠEK Jaroslav - POJIKAR Pavel (N), PALEČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.