Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až v druhé půli Hradištko ukázalo co v nich je


Branky


0

Druhé Hradištko vyrazilo do poslední Vrbové Lhoty. V první půli Vrbovka držela krok, ale v druhé půli se ukázalo kdo je lepší. Na trávníku nebyl poznat veliký rozdíl jaký je mezi tymý v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaspali začátek a museli dotahovat

Vrbovka vlétla do utkání a na ospalé Hradištko to celkem platilo. Hosté nedokázali  podržet balón, zbytečně nakopávali balóny, nehráli svoji hru. Toho využili domácí a v 15. minutě prolétl balón obranou hostů i díky chybě brankáře, který si na balón křikl, ale nechytil ho , 15. minuta Bucek 1-0. Hosté asi potřebovali na probuzení dostat gól a ve 30. minutě po rychle rozehrané standardní situaci využili rozhozené obrany a Hrodek srovnal na 1-1. Do poločasu dokázal ještě Vinduška ve 38. minutě dorazit střelu Michalka , 1-2.

Hradištko se probralo

Do druhé půle vběhl na trávník úplně jiný tým Hradištka než ten co začínal první půli. Hosté se vrátili ke své hře, kterou předvádí po celou sezónu. Začali kombinovat, po většinu času drželi balón a v 69. minutě to zužitkoval Pfeifer J. a zvýšil na 1-3. Hned dvě minuty po něm přidal další branku utkání Michalko 1-4. V 86. minutě přidal pátou brnaku hostů Slavík 1-5. Do konce utkání ještě výsledek upravil domácí Říha v 88. minutě na konečných 2-5. Škoda, že si domácí neudrželi svojí hru, kterou utkání začali.



Ohlasy k zápasu



TJ Meteor Hradištko I.
Jakub Škarka, záložník: Začátek jsme zaspali a nedostali se ke své hře. Po našem prvním gólu, kterým jsme srovnali na 1-1 jsme se pomalu začali dostávat do hry a v druhé půli už to byl koncert.



Sestavy


FK Vrbová Lhota 98
M. Dobromysl [-] - V. Dudek [-] , M. Šimáček [-] , J. Bulíček [-] (77. O. Hrubý [-] ) , J. Bucek [-] , N. Golovatenko [-] (46. M. Younus [-] ) , J. Říha [-] , T. Říha [-] , R. Link [-] , T. Pavlásek [-] , L. Jelínek [-]

TJ Meteor Hradištko I.
M. Vosejpka [-] - M. Hrodek [-] , P. Pfeifer [-] , M. Bajtler [-] , M. Slavík [-] - V. Halma [-] , M. Kudrna [-] , J. Škarka [-] , J. Pfeifer [-] - T. Michalko [-] , J. Vinduška [-] -

ŽK: 61. M. Šimáček - 90. M. Slavík .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - POJIKAR Pavel (N), MICHALKO Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.