D. Sýkora 47.
Z. Řehák 50. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Veletově došlo na penalty


Branky


47. D. Sýkora , 50. Z. Řehák (p.) - 32. P. Paleček , 61. O. Pavelka
0

Veletov absolvoval první jarní utkání v domácím prostředí kde hostil Jestřábí Lhotu. Zápas nabídl několik zvratů a penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější, první půli vyhráli 0-1

V úvodní části utkání se lepším mužstvem jevili hosté. Více drželi balón, vycházeli jim kombinace a díky tomu si vytvořili i větší množství šancí. Jedinou šanci proměnil ve 32. minutě Paleček a dostal tak svůj tým do vedení 0-1. V prvním poločase si o pozornost ještě řekli Pavelka s Procházkou, ale šlo jen o žluté karty. Víc toho první půle nenabídla.

Domácí otočili stav utkání, bohužel vedení neudrželi

Do druhé půle vlétli domácí jak utržení ze řetězu v 50. minutě to bylo už 2-1. Nejdříve ve 47. minutě se krásnou střelou z dálky trefil Sýkora. V 50. minutě si domácí svojí aktivitou došli do pokutového území soupeře pro penaltu, kterou proměnil Řehák. Domácí se dostali víc do pohody a kontrolovali hru, ale v 61. minutě se k přímému volnému kopu postavil Pavelka a bylo znovu srovnáno 2-2. Domácí prostřídali na hřiště se tak dostal Jankovský za Humpoláka a v 83. minutě se na hřiště ještě podíval Veselý ,který střídal Flose. Další branka už nepadla i když k ní měl blízko právě střídající Veselý, ale z bezprostřední blízkosti netrefil branku. Pár minut před koncem měli velikou šanci i hosté, ale domácí brankář Vokál podržel svůj tým. 

Rozstřel o bod ovládli hosté

Hostující brankář Heres chytil dvě penalty a jednu sám proměnil. Jediný z domácích kdo penaltu proměnil byl Sýkora. Domácí brankář Vokál chytil pouze první penaltu a při stavu 1-3 už se dál kopat nemuselo. Jestřábí Lhota si tak odvezla o bod víc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veletov
Milan Moravec, hráč: Z kraje utkání byli lepší hosté. Po otočení skóre jsme byli na koni, bohužel jsme vedení neudrželi. Penaltový rozstřel nám bohužel nevyšel. Bod bereme.




Sestavy


TJ Sokol Veletov
T. Vokál [-] - Z. Řehák [-] , K. Humpolák [-] (73. V. Jankovský [-] ) , L. Kofroň [-] , J. Buňata [-] , J. Skoták [-] , J. Šedina [-] , M. Březina [-] , R. Trávníček [-] , D. Sýkora [-] , R. Flos [-] (83. L. Veselý [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota B
O. Heres [-] - D. Kubánek [-] , V. Pelikán [-] (57. L. Pěkný [-] ) , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] , R. Hájek [-] , T. Procházka [-] (57. V. Jelínek [-] ) , P. Paleček [-] , V. Soukup [-] , J. Šlehubr [-] (46. F. Čáslavský [-] ) , L. Soukup [-]

ŽK: 76. V. Jankovský , 85. D. Sýkora - 42. O. Pavelka , 44. T. Procházka , 89. L. Soukup .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - SÝKORA Luboš (N), NEUBERT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.