3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel ve Veltrubech


Branky


0

Hosté z Červených Peček ovládli první půli dvěma góly. Domácí Veltruby ke konci utkání stav srovnali a v penaltách vybojovali bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veltruby dobývali branku Peček, ale branky padaly na druhé straně

Veltruby se snažili hrát kombinační fotbal a balón nechávali pěkně kolovat. Hra působila na pohled velice pěkně, ale na obranu hostů nevyzrála. Hosté hráli pěkně od podlahy a nenechali Veltruby vytvářet si velké šance. Dařilo se jim neinkasovat a ve 39. minutě se do prvního brejku dostal Hanousek (Červené Pečky), který prostřelil brankáře Blážu a dostal tím tak svůj tým do vedení 0-1. Než se stihla vzpamatovat obrana domácích z obdržené branky, tak přišel další break. K balónu se dostal Kubelka a před poločasem zvýšil vedení svého týmu na 0-2 (41.minuta). 

Veltruby se nevzdaly a vydřely penalty

Veltruby nastoupily hned od začátku a v podstatě Pečky zavřeli na jejich polovině. Pokračovali ve svém fotbalu a nenechali se přetlačit. Pečkám začaly docházet síly a Veltruby dál tlačily, dostávaly se do šnací, ale ne a ne to tam spadnout. První vlaštovka přilétla v 63. minutě, kdy se k balónu dostal Zábraha 1-2. Veltruby pokračovaly dál ve své hře z které Liška v 87. minutě vykouzlil srovnávácí gól na 2-2 a zařídil svému týmu alespoň bod a možnost získat ještě jeden bod v penaltovém rozstřelu.

Veltruby už to za stavu 1-3 pomalu balily, ale dokud není konec, nic není rozhodnuto

První penalty oba týmy proměnily. Po druhém kole vedly Pečky 1-2 a ve třetím kole zvýšily náskok už na 1-3. Ve čtvrtém kole už byly Veltruby úspěšnější a stáhli na 2-3. A po pátém kole to bylo 3-3. Šesté kolo zvládli lépe domácí a získali tak bod navíc.



Sestavy


SK Čechie Veltruby
L. Bláža [-] - J. Skohoutil [-] , T. Vlasák [-] , M. Karban [-] (85. O. Liška [-] ) - J. Havrilko [-] , D. Kmoch [-] , A. Brant [-] - S. Teplý [-] , J. Hampl [-] (80. J. Poláček [-] ) - J. Kovařík [-] , J. Straka [-] (46. J. Zábraha [-] )

FK Červené Pečky B
V. Hanzl [-] - A. Procházka [-] , T. Charouzd [-] , T. Franc [-] , P. Podnecký [-] - T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , J. Svoboda [-] , J. Kubelka [-] (85. V. Janeček [-] ) - M. Hanousek [-] , M. Hendrych [-] (80. Z. Bulíř [-] )

ŽK: 65. J. Skohoutil , 72. J. Zábraha - 86. T. Podnecký .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - VÁPENÍK Petr (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.