1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit selhal !


Branky


55. D. Bláha - 7. K. Hamor , 73. T. Pergl
0

Baník Stříbro nestačil na SK Kdynyni, která i v desteti dokázala vyhrát nad prvním týmem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Baník Stříbro šel do tohoto zápasu v roli favorita, ale dnes mu tato pozice příliš nevyšla. Šanci vycítila Kdyně, a popadla ji za pačesy. Ihned v 7.minutě se prosadil Hamor Kolja. Hráči Baníku ho špatně dostupovali, až toho byl gól. tato skutečnost všechny překvapila. Kdyně však pokračovala v aktivní hře. Ačkoliv se hra pomalu vyrovnávala, na šance byla skoupá. Proto skončil první poločas 0:1.

 

 

Druhá půle měla podobný průběh jako konec první. Pak přišla 55.minuta a vyrovnání Bláhy. Ten se dokázal po chybě Kdyně prosadit, skoro z ničeho. Avšak ani tento okamžik domácí nenakopl k obratu. Vypjaté utkání dál pokračovalo ve středu hřiště. V 63.minutě zapracovaly nervy a Hula vyjel po rozhodčím, a ten si to samozřejmě nenechal líbit. Udělil Hulovi červenou kartu, a v té chvíli to už k plnému zisku bodů hostů nevypadalo. Ten kdo by si něco podobného myslel, by se pletl.  Kdyně má totiž Smejkala, který vykličkoval dva protihráče, nahrál na Pergla a díval se jak jeho spoluhráč vrací Kdyni vedení zpět. Konečný stav 1:2.

Milan Tůma - Velice špatně jsme k tomu přistoupili. Asi jsme i trochu podcenili soupeře, který toho využil. pro příště musíme všechno změnit.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: Velice špatně jsme k tomu přistoupili. Asi jsme i trochu podcenili soupeře, který toho využil. pro příště musíme všechno změnit.

SK Kdyně 1920
Trumpet Vladimír: Chtěl bych všechny pochválit za bojovnost. Soupeř nás nejspíše trochu podcenil. Myslím si, že jsme byli i herně lepší s více šancemi.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - T. Bůžek [-] (6. D. Bláha [-] ) , J. Kertys [-] , A. Mikulovský [-] , D. Pták [-] (60. T. Mráček [-] ) , V. Turek [-] , L. Zaoral [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] (81. Z. Slába [-] ) , T. Florus [-] , L. Ulč [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - L. Výškrabka [-] , M. Výškrabka [-] , K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] , D. Hula [-] , M. Džugan [-] (88. M. Trumpeš [-] ) , K. Hamor [-] , J. Iha [-] , M. Janeček [-] , K. Forst [-]

ŽK: 89. L. Ulč - 12. J. Iha . ČK: 63. D. Hula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hessová Tereza - PETRŽÍLKA Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.