Drama vyvrcholilo v penaltách!


Branky


0

 

Bezbrankový průběh utkání nakonec našel rozřešení v penaltovém rozstřelu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve vysokém tempu. Jako první to prezentovali domácí ve čtvrté minutě,když Antonovics trefil po rohovém kopu jen brankovou konstrukci. Další šance domácích přicházely jak na běžícím páse. Ať už hlavička Lužného, kterou zlikvidoval brankář, nebo přímý kop  Gyorgy, který taktéž vychytal brankář hostí. Břevno Sokola Stříbro nastřelil nejprve, po centru Gyorgy, Rubáš. Tím se inspirovaly i hosté. Po akci centrujícího Hřebíka a zakončujícího Bůžka, opět zadunělo břevno. Dále však chyběla oběma mužstvům přesnost v zakončení.

 

 

Na druhý poločas se diváci velice těšili. Oku lahodící útočný fotbal se líbil každému, snad jen trenérům přibil nějaký ten šedivý vlas. A dočkali se. Ihned v 50 minutě se do další šance dostal Zaoral, opět však zakončení zůstalo za očekáváním diváků. A vzápětí se do obrovské šance, po kombinaci výborně hrajících hráčů Antonovicse a Gyorga, prodral Rubáš. Branky byly ale nejspíše zakleté, a tak se míč do sítě znovu nepodíval. A to platilo i po hlavičce Pavlase,která skončila nad Nýrskou brankou.  Závěr byl infarktový. Rozhodnout mohl Bůžek. Nastřelil ovšem Nýrsého brankáře. To ho nemuselo mrzet, pokud by Trefanec trefil přesněji a jeho střela neskončila v bránícím hráči na brankové čáře. Utkání tak došlo k penaltám. Ty rozhodl jedinou neproměněnou penaltou Florus.

 

Utkání tak došlo k penaltám. Ty rozhodl jedinou neproměněnou penaltou Florus.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav: Domácí mužstvo nepatrně snížilo ziskem dvou bodů náskok Stříbra a v dalších zápasech by se mělo pokusit o jeho dotažení.

TJ Baník Stříbro
Tůma Milan: My jsme hlavně nechtěli prohrát, což se nám podařilo. Sehráli jsme spíše taktické utkání, a tak vidím remízu jako zaslouženou. Penalty jsou vždycky vabank a platilo to i pro dnešek.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - T. Rubáš [-] (74. M. Trefanec [-] ) , J. Lužný [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] , F. Kolář [-] , M. Brož [-] , I. György [-] (88. L. Korschinký [-] ) , A. Antonovics [-] (64. P. Janovský [-] )

TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - T. Bůžek [-] , J. Kertys [-] , L. Pleško [-] (60. D. Bláha [-] ) , J. Petrlák [-] (67. A. Kohut [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Zaoral [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , T. Florus [-] , L. Ulč [-]

ŽK: 29. A. Antonovics - 56. O. Pavlas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FISCHER Moritz - BAUER Tobias, ARNOLD Patrick.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.