Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka jako u Verdunu patřila Rakové!


Branky


24. J. Benedikt (vl.) , 34. J. Břicháček , 48. J. Lerbletier , 87. J. Lerbletier - 15. F. Róth , 37. M. Linhart , 74. S. Šteier (p.) , 76. S. Šteier
0

 

Domácí zvládli bláznivý zápas nakonec pro sebe urvat v penaltách, nerozhodlo ani osm branek po devadesáti minutách hry.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Žichovice zvládly první vzájemný duel na podzim před svými fanoušky v poměru 3:1, Raková tak dnes prahla po odvetě, navíc vítězství by jí v tabulce k dnešnímu soupeři výrazně přiblížilo. A první branka byla ve vzduchu již ve třetí minutě. Po nedorozumění obránce a gólmana domácích se sám na Svěchotu řítil Ferenc Róth, síť však rozvlnil pouze z boku. Stejný hráč si vše vynahradil o chvilku později, kdy tvrdou střelou zakončil kombinaci se Špírkem a Šteierem. Domácí odpověděli velice šťastně. Břicháčkův prudký centr si totiž hlavou nešťastně srazil do vlastní sítě Jiří Benedikt. Jaroslav Břicháček se tak branky dočkal až po chvilce, když "bodlem" poslal míč z dobrých dvaceti metrů přímo do šibenice. Do kabin se ale nakonec šlo přeci jenom za nerozhodnutého stavu. Martin Linhart zamířil přesně k tyči po dorážce po centru ze strany. 

 

Do druhé půle Raková doslova vlétla a po necelých třech minutách opět vedla. Přízemní centr poslal do sítě Jakub Lerbletier. Rozhodnout mohl za nedlouho poté Štincík, ovšem hlavičku poslal příliš nad. Naopak to byly Žichovice, kdo přidal další gól. Domácí hodně protestovali, ale nastřelenou ruku zřejmě u těla sudí Duda vyhodnotil jako pokutový kop, který proměnil Stanislav Šteier. Stejný hráč navíc po rozehrání otočil vývoj skóre, když uspěl křižnou střelou. Body se ale nakonec dělily po remíze, kterou v závěru z tlaku vytěžil po centru Vrby další dvougólový střelec zápasu Jakub Lerbletier.  

 

V penaltovém rozstřelu se všem střelcům dařilo, pouze hostující Špírek hned v první sérii nastřelil tyč a dva body tak zůstaly v Rakové.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Janda Pavel: "Chtěli jsme dnes vytěžit důležité body, protože soupeř byl v tabulce velmi blízko nad námi. Zápas začal divoce, mrzí nás hlavně sporná penalta po nastřelené ruce a závěr, kdy jsme chtěli vystřídat hráče na penalty, rozhodčí k údivu všech nenastavil ani vteřinu a ještě před střídáním zápas ukončil. Tohle necitlivé rozhodnutí nás naštěstí druhý bod nestálo."

TJ Žichovice
Mourek Lukáš: "Hra se přelévala z jedné strany na druhou a celý zápas byl pouze o nakopávaných dlouhých míčích na polovinu soupeře. Nefungoval nám střed pole, kde citelně chyběl zraněný Beneš, a tak jsme se této hře přizpůsobili. Většina hráčů bohužel nedosáhla výkonu z minulého kola, hráli jsme špatně. Nepomohla ani důrazná domluva trenéra o přestávce, remíza byla nakonec zasloužená."



Sestavy


TJ Sokol Raková
M. Svěchota [-] - J. Lerbletier [-] , J. Procházka [-] , J. Bartoš [-] , J. Šilhánek [-] (81. J. Silovský [-] ) , J. Břicháček [-] , J. Rottenborn [-] (51. P. Vohár [-] ) , A. Vrba [-] , M. Reitspies [-] , V. Štincík [-] , D. Kašpar [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - J. Benedikt [-] , M. Špírek [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , F. Róth [-] , S. Šteier [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

ŽK: 20. M. Linhart , 66. M. Špírek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duda Václav - KOHOUT Miroslav, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.