Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:45

30.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ivo Přáda dal Vehlovicím hattrickem záchranářskou naději


Branky


0

Velmi povedený první poločas, který hosté ovládli v poměru 0:3, určil výsledek dopoledního zápasu v Hoříně. Hosté tak končí na 14. místě tabulky a musí doufat v souběh příznivých výsledků ve vyšších soutěžích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vytváří rozhodující náskok

Zápas posledního kola v Hoříně měl předem jasně dané mantinely: zatímco domácí již hráli před domácími fanoušky pouze o čest, hosté potřebovali výhru k udržení naděje na záchranu. Samotná výhra však k záchraně nestačila a hosté museli spoléhat i na příznivou souhru dalších výsledků. Oba celky nastoupily v okleštěné sestavě, když domácím chyběla čtveřice hráčů v čele s nejlepším střelcem Polanským, hosté se zase museli obejít bez obou svých obránců i krajních beků. Do branky se tak poprvé a naposledy v sezóně postavil Bukač. Úvod ale lépe vyšel hostům, kteří šli do vedení v 9. minutě - Líman vystřelil z hranice vápna, Landsman pouze vyrazil a V. přáda pohotově dorazil do sítě. 0:1. O deset minut později se trefil Mašek z trestného kopu k tyči a v hostujícím táboře bylo ještě veseleji. 0:2. Domácím nevycházelo vůbec nic a prakticky se nedostávali na dostřel Bukačovy branky. Hosté naopak ještě navýšili svůj náskok po brejku Procházky, kterého mimo pokutové území atakoval domácí brankář, ale přihrávka včas našla I. Přádu, který běžel na prázdnou branku a zvýšil na 0:3. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale další šance hosté neproměnili.

 

Oba celky pokračují v útočení

Pokud v poločasové přestávce domácí tým spřádal plány na zvrat v utkání, na vše mohl zapomenout hned po pár minutách hry. Hned na začátku druhé půle se totiž během dvou minut dvakrát prosadil I. Přáda, zvýšil už na 0:5 a zkompletoval svůj čistý hattrick. Teprve poté Vehlovičtí zvolnili, možná i z důvodu úbytku sil, a tak se do hry konečně dostali také domácí. Ti se mohli radovat po dalekonosné střele Cífky, který z 30 metrů snížil. Poté domácí Žemlička prokázal velký hlad po gólu - brankář hostí sice míč nejprve vyrazil na břevno a poté i na tyč, na třetí pokus se ale domácímu útočníkovi již skórovat podařilo. Poslední dvě branky padly až v samotném závěru, když po přihrávce Chorváta střídající Benda dal na 2:6 a o minutu později domácí Landsman skóre uzavřel na 3:6. Hosté tak svůj úkol splnili a mohou s nadějí čekat na výsledky ostatních zápasů.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Hned se po utkání na sociálních sítích vyrojily spekulace, že jsme to koupili. To je lež, protože celou sezonu hrajeme jen to, co si uhrajeme. Za nikým jsme nebyli a žádný zápas nekupovali. Pokud bychom toto chtěli udělat, tak to nebudeme nechávat na poslední kolo, ale už bychom to udělali dříve, protože i přes tuto výhru a „souhru“ ostatních výsledků Pšovka B - Počaply a Kralupy - Veltrusy stejně sestupujeme do III. třídy. Okresní přebor jsme si vyzkoušeli a vůbec toho nelitujeme, ale abychom se záchránili tím, že půjdeme „přes mrtvoly“ jako jiné nejmenované oddíly, tak toto nemáme zapotřebí. Stejně si myslím, že ty co se zachránily na náš úkor, příští rok půjdou do trojky stejně.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - V. Žídek [-] , M. Jonáš [-] , P. Machek [-] , M. Holoubek [-] , F. Pastir [-] - P. Landsman [-] , A. Finkous [-] (62. V. Žejklic [-] ) , Z. Loužecký [-] (46. J. Kettner [-] ) , Z. Cífka [-] - Š. Žemlička [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Bukač [-] - J. Najman [-] , J. Mašek [-] - P. Procházka [-] (78. V. Štauber [-] ) , I. Přáda [-] , M. Novák [-] , V. Přáda [-] , P. Vihan [-] - D. Chorvát [-] , L. Líman [-] , L. Feigl [-] (62. K. Benda [-] )

ŽK: 30. T. Landsman , 40. F. Pastir .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - VÁŽAN Patrik, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.