Všestudy nedaly Vehlovicím žádnou šanci


Branky


0

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání mezi Vehlovicemi a hostujícími Všestudy. Domácí jako by zápas po výhře na Pšovce trochu podcenili a odnesli si vysokou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedou už od první minuty

V úplně opačném rozpoložení šly do utkání týmy domácích Vehlovic a hostujících Všestud. V tabulce jsou na tom sice o mnoho lépe hosté, kteří už hrají jen o čest a pro zábavu, v minulém kole ale museli skousnout hořký obrat v domácím derby proti Vojkovicím, ve kterém vedli již 3:0. Vehlovice naopak přivezly nečekané tři body z horké půdy Pšovky B, se ziskem 27 bodů ale zachráněny ještě zdaleka nejsou. A situace hned z první minuty zápasu k jejich záchraně taky nepřidala - prosadil se totiž Podivínský a hosté vedli 0:1. Na další zásah se čekalo jen do 8. minuty a opět se o něj postarali hráči hostující Viktorie. Špatnou rozehrávku domácích vystihl Hakl a téměř z poloviny hřiště se trefil nádherně a přesně. 0:2. Už do 23. minuty dokázali hosté zcela rozhodnout zápas - góly totiž přidali ještě Koudelka z penalty po faulu na Hakla a svůj druhý zásah přidal také Podivínský. Až poté se do hry alespoň trochu dostali i domácí, ke gólu to ale nevedlo, a tak v poločase Všestudy vedly 0:4.

 

 

Všestudy domácím nepovolují ani čestný gól

Za stavu 0:4 se hraje těžko, v domácím dresu navíc musel ze zápasu odstoupit zraněný Vihan, který hlásil problémy se stehnem. Hosté ale svého protivníka vůbec nešetřili a Vališ, který se postavil do branky místo absentujících Marka s Brejšou, si nemohl vydechnout. Svými zákroky deptal zejména Koudelku, kterému zneškodnil dva samostatné úniky i dvě pěkné střely z dálky. Druhý poločas byl spíše hrou o to, kolik branek se hostům podaří vstřelit. Dílčí úspěch zaznamenal Podivínský, který zaznamenal hattrick, branek ale při svých šancích mohl vsítit i více. Hosté si ale i tak dokráčeli pro naprosto suverénní vítězství, které pro ně znamená udržení si 7. pozice v tabulce. Vehlovice budou muset o svou přeborovou příslušnost tvrdě bojovat i ve zbylých třech kolech.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Hosté vyhráli zcela zaslouženě, protože jsme jsme jim nekladli žádný odpor. Na tým asi hodně zapůsobil fakt, že do branky musel pro zranění Brejši a absenci Marka obránce Vališ.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Máme radost, protože se nám tři zápasy nedařilo a teď se ukázala naše síla. Domácí jsme přehráli úplně suverénně. Podivínský se doufáme chytil - dal tři góly a při šancích nemuselo zůstat jen u nich. Snad zvládneme ještě tři poslední kola.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - NĚMEČEK Libor, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.