Situace Kralup začíná být kritická


Branky


18. J. Hovorka (p.) , 74. P. Litera , 75. J. Hovorka , 77. J. Hovorka - 86. J. Matějček (p.)
0

Hattrick Hovorky rozhodl o výhře Obříství nad Kralupy, která posunula domácí na krásné 10. místo tabulky a prakticky jim zaručila záchranu. Kralupy naopak zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kralupy jsou lepší, Obříství vede

Velké personální problémy řeší v závěru fotbalisté Kralup, kteří se místo horečného boje o záchranu musí soustředit spíše na to, aby dali dohromady alespoň 11 hráčů. K tomu jim tentokrát pomohlo hned 5 hráčů dorosteneckého věku (číslo až neuvěřitelné, vezmeme-li v potaz, že dorostenecký tým Kralup přijel k poslednímu utkání I.A třídy na Pšovku doplněn o tři hráče žákovského věku s celkovým počtem 9 hráčů). Také domácí ještě nejsou zachráněni, velkou psychickou vzpruhou je pro ně ale návrat špílmachra Libora Tichoty ml., který je schopen už naskočit alespoň z lavičky. V úvodu zápasu ale oproti všem očekáváním hráli lépe hosté - dařila se jim kombinace a nepouštěli domácí tým prakticky vůbec do hry. Vše ale bylo marné, jelikož hned první střela na branku Obříství znamenala gól - skončila sice na tyči, míč odražený před branku se ale následně zastavil až o ruku jednoho z obránců a sudí Stibůrek neváhal s nařízením penalty. Tu s přehledem proměnil Hovorka, ale uklidnění do domácích řad to nepřineslo. Vysvobození tak přinesl až poločasový hvizd.

Smrtící tříminutovka domácích

Poločasová přestávka výkonu domácího týmu zcela evidentně prospěla a Obříství začalo být od začátku druhé půle lepším týmem. Zdálo se také, že Kralupští pomalu ale jistě odcházejí fyzicky. Pramenila z toho místy výrazná převaha domácích, kteří ale nedokázali vstřelit uklidňující branku. Dokonce ani střelec Hovorka nedokázal srovnat mířidla a z pár metrů trefil před odkrytou bránou pouze břevno. Domácí to ale nakonec nemuselo mrzet, jelikož přišla 74. minuta a gól Litery, který spustil lavinu v podobě dalších dvou slepených zásahů Hovorky. Domácí pak v euforii trochu zapomněli na obranu a chvíli před koncem svou nedůsledností zkazili gólmanovi Královi čisté konto. Kopala se totiž penalta, se kterou si Matějček poradil. Mrzet to ale nemusí, jelikož Obříství získalo 3 body a záchranu soutěže má na dosah.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnešní zápas byl pro nás moc důležitý a získání tří bodů byla pro nás povinnost. S tím jsme do zápasu vstupovali a hned od začátku byla na hráčích znát nervozita. Kluci ale tentokrát zaslouží pochvalu za trpělivost a nakonec i zvládnutí povinnosti získat tři body.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - EDER Oldřich, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.