Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno doma přestřílelo Libiš B


0

Zajímavý zápas okořeněný šesti brankami byl k vidění ve Mšeně. Libiš přijela se silně omlazenou sestavou, přesto ale mohla pomýšlet na bodový zisk. Nakonec byli ale úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka končí smírně

V úvodu zápasu působili aktivnějším dojmem hosté, za což jim byla odměnou vedoucí branka z 11. minuty - Šobr nacentroval z trestného kopu do vápna míč a Žák hlavou zavěsil. 0:1. Hosté byli i nadále aktivnější a vytvářeli si šance, gól to ale nepřineslo a navíc je ve 28. minutě srazila velká chyba, když jejich rozehrávku vystihl Valenta a uháněl na branku. Před vápnem byl sice faulován, k rozehrání standardní situace se ale postavil Guttenberg ml. a vyslal přesnou střelu. 1:1. O tři minuty později už vedli domácí, když opět Valenta vybojoval míč a předložil Guttenbergovi ml. Spolupráce stejných hráčů tak přinesla i druhý gól v Kaulově brance. 2:1. Dvě branky nakoply domácí tým, který byl rázem nebezpečnější a Guttenberg ml. mohl dokonat hattrick, hlavou ale netrefil branku. Udeřilo tak na druhé straně, když se k míči dostal mladý Šobr a nádhernou střelou z dálky nedal Hnízdilovi šanci. 2:2. První poločas tak nabídl zajímavou podívanou a hned 4 změny skóre.

 

 

 

Střílí už pouze domácí

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým o poznání aktivněji a zejména jejich křídelní útoky dělaly hostující obraně veliké problémy. Velkou zbraní Mšena byly také standardní situace - v 56. minutě se k jejímu rozehrávání postavil tentokrát Valenta a i s pomocí teče ve zdi opět překonal brankáře Kaula. 3:2. Domácí i nadále hrozili především ze stran a do vápna hostů létal jeden centr za druhým. Libiš B naopak nedokázala využít svou šanci, a tak přišlo definitivní rozhodnutí. V 74. minutě přinesl kýžené ovoce další centr ze strany, který si našel domácí kapitán R. Kolumpek a rozhodl utkání brankou na 4:2. V závěru utkání dostal svou první příležitost v dresu mužů také domácí dorostenec Gregor a domácí mohli slavit již čtvrtou výhru v řadě, díky které se mocně dotahují na třetí pozici Pšovky B, na kterou ztrácí již pouhé 3 body. Toto manko se mohou pokusit smazat již v příštím kole na hřišti Horních Počapel.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Ve druhém domácím utkání v řadě nás čekala Libiš. Očekával jsem, že přijede tým "matadorů", kteří umí hrát fotbal a moc se u toho nenaběhá. Jenže Libiš má hodně zraněných hráčů, a tak přijel tým mladíků, který doplňovalo několik zkušených borců. Nám vypadl ze sestavy náš nejlepší střelec Závěšický a z obrany Tyle. Naštěstí se už dal do kupy Valenta a mohli jsme použít i Ondru Kolumpka. Dnešní zápas byl už pátý na jaře, který se nám podařilo otočit, i když se pro nás nevyvíjel příznivě. Je vidět, že jsou kluci už zkušenější a věří si. Výhru hodnotím jako zcela zaslouženou a to především za předvedenou hru ve druhém poločase, kdy jsme hosty, s výjimkou standartních situací, téměř k ničemu nepustili.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme jeli do Mšena jen překvapit a málem se nám to povedlo. Se třemi dorostenci v základní sestavě a dvěma na lavičce jsme podali velmi dobrý výkon.C hybělo mi 5 základních stavebních kamenů do sestavy, ale kluci se s tím poprali velmi dobře. Kluky musím pochválit za bojovnost až do konce utkání.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - M. Demen [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , J. Zabilanský [-] (87. M. Gregor [-] ) , D. Kolumpek [-] , T. Chmelík [-] (46. O. Kolumpek [-] ) , M. Stejskal [-] , J. Vaněk [-] , J. Guttenberg st. [-]

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Ryšlavý [-] , D. Bubeníček [-] , M. Žák [-] , M. Šobr [-] , D. Šelemberk [-] (78. P. Douša [-] ) , J. Franz [-] , R. Pilař [-] , T. Pospíšil [-] , F. Mündl [-] (71. F. Míšek [-] ) , J. Ryšlavý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - EDER Oldřich, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.