1:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltrusy bojují o záchranu jako lvi


Branky


38. P. Špička - 12. J. Seidel , 22. T. Dinka , 27. T. Dinka , 76. T. Dinka , 82. L. Smetana
0

Další vynikající výkon a vysoké vítězství si na své konto připsali mnohými již odepisovaní fotbalisté Veltrus. Ti dokázali v zápase okořeněném červenými kartami zvítězit v Dolanech a odpoutat se od posledního místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení po půlhodině

S dvěma výhrami na svém kontě v řadě přijely k zápasu Veltrusy, které v jarním finiši vstávají z mrtvých. Dolany naopak po dobrých výkonech z úvodu jara postihla herní i výsledková krize a před tímto utkáním třikrát v řadě prohrály. A jelikož se domácí ještě nepřehoupli přes magickou třicítku získaných bodů, nemohou být v boji o záchranu vůbec v klidu. Na klidu jim určitě nepřidal ani úvod tohoto zápasu, který vůbec nezachytili a ve 12. minutě již po brance Seidla prohrávali 0:1. To ale nebylo zdaleka vše - když totiž Dinka v rozmezí pěti minut vstřelil další dvě branky a bylo to již 0:3, domácí fanoušci si nevěřícně mnuli oči. Naději domácímu celku vrátila situace ze 30. minuty, kdy unikajícího Vondru poslal k zemi ještě před pokutovým územím Hofman a byl vyloučen. Ve 38. minutě pak Špička snížil na 1:3 a zdálo se, že by Dolany ve druhé půli mohly pomýšlet na obrat v zápase.

Hosté dohrávají bez dvou vyloučených

O to se domácí pokoušeli se změnou v sestavě, když zkušeného Hulínského nahradila mladá krev - Lejsek. Veltrusy si ale na hřišti počínaly velmi zkušeně, před gólmanem Nádeníkem vystavěly neprostupný val a navíc kouskovaly hru tak, aby se domácí nemohli dostat do souvislého tlaku. To se jim opravdu proti desítce hostujících vůbec nedařilo a na jejich kontě nepřibývaly ani vytvořené šance. Další naději domácím dala situace ze 70. minuty, kdy se musel po druhé žluté kartě za nesportovní chování odporoučet ze hřiště hostující Šváb. Dvojnásobná přesilovka ale domácím vydržela jen tři minuty, kdy se pod sprchy odebral Semerád po zmaření zjevné gólové příležitosti - úniku rychlonohého Dinky. Zmaření příležitosti ale Dinku mrzet nemuselo, jelikož o tři minuty později přeci jen dokonal svůj hattrick a na konečných 1:5 upravil v 82. minutě Smetana. Hosté tak po vynikajícím výkonu zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: To, co nás poslední dobou postihlo, není normální. Z každé nešance soupeře obdržíme gól a pak se snažíme honit zápas. Sráží nás laciné chyby a špatná disciplína - není náhodou, že jsme v posledních třech zápasech vyfasovali 3 červené karty. Ve spojení s marodkou a pracovními povinnostmi je celá situace vážnější než by se zdálo. Je na čase zmobilizovat rezervy a zbytky sil. Nic jiného nám nezbývá. Gratuluji soupeři k naprosto zaslouženým třem bodům.




Sestavy


TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - M. Semerád [-] , J. Těšík [-] , T. Svoboda [-] , R. Hulínský [-] (46. F. Lejsek [-] ) , P. Halík [-] - O. Morávek [-] , P. Špička [-] , P. Holeček [-] - K. Žlab [-] , J. Vondra [-]

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Smetana [-] (85. T. Podskalský [-] ) , O. Packa [-] , R. Soudský [-] , M. Šváb [-] , L. Balzer [-] (60. J. Bittner [-] ) - J. Seidel [-] , M. Melišík [-] , F. Hofman [-] - P. Kubata [-] (75. J. Bittner [-] ) , T. Dinka [-] -

ŽK: 51. P. Halík , 56. P. Špička , 65. P. Holeček , 67. K. Žlab - 56. M. Šváb . ČK: 73. M. Semerád - 30. F. Hofman , 70. M. Šváb .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jahoda Petr - PRINC Jiří, VÁŽAN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.