Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Závěšického porazil Vehlovice


0

Remízový král ze Mšena tentokrát doma neodevzdal ani bod. Vehlovičtí sice bojovali srdnatě, domácí si ale pomohli skvělým střeleckým výkonem Závěšického a zvítězili o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli

S nejlepším hráčem minulého kola tentokrát na pozici brankáře, přicestovali k těžkému zápasu do Mšena fotbalisté Vehlovic. Domácí se naopak museli obejít bez svého záložníka Šledra a další komplikace nastala hned po několika minutách hry, kdy musel odstoupit pro zranění D. Kolumpek, kterého nahradil Chmelík. To vše se odehrálo stále ještě za bezbrankového stavu, jelikož domácí nedokázali zúročit svůj úvodní tlak gólem. Naopak do vedení mohli jít hosté, ale Hnízdil předvedl parádní zákrok po hlavičce hrajícího trenéra Guttenberga směřující na vlastní bránu. Do vedení tak šli v 16. minutě domácí zásluhou Stejskala, který předvedl perfektní samostatnou akci a propasíroval míč na přední tyč. 1:0. Hosté ale nesložili zbraně a již ve 23. minutě bylo vyrovnáno po rychlém brejku Bendy. 1:1. Hned za minutu se ale ve vápně skvěle otočil kolem obránce Závěšický a svou střelu umístil přesně. 2:1. Ve 33. minutě už to bylo o dvě branky a střelcem byl opět domácí útočník Závěšický, který dokázal využít naprázdno sklapnuté ofsajdové pasti hostů a po přihrávkách R. Kolumpka a Guttenberga ml. zvýšil. Vehlovice ale dokázaly zareagovat ještě před pauzou. Výhodu přímého kopu naplno využil zkušený Štauber, který po zemi prostřelil zeď. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2, který sliboval v druhé půli ještě pořádné drama.

 

 

 

 

 

Rychlé pojištění náskoku

Hosté do druhé půle zápasu nasadili střídajícího Límana a chtěli se pokusit o vyrovnání, domácí ale nebyli brankou inkasovanou v poslední minutě poločasu vůbec zaskočeni a rychle si vzali dvoubrankové vedení zpět. Skórovat se podařilo ve 49. minutě již potřetí v zápase Závěšickému. V těchto fázích zápasu na hřišti existoval pouze domácí tým, který si vytvářel množství šancí, které ale brankou neskončily. Hosté se nepříznivé rozložení sil na hřišti snažili rozmělnit a pouštěli se do diskuzí s rozhodčím Chládkem. Hra tak poměrně ztratila na tempu a do té doby ve druhé půli dominantní domácí tým ztratil půdu pod nohama. Vehlovičtí tohoto útlumu svého soupeře využili k obléhání jeho branky, gól se jim ale vstřelit nepodařilo, a tak se ze zisku tří bodů raduje domácí tým.

Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Výhru hodnotím jako zcela zaslouženou, protože skóre mohlo být daleko vyšší. Tři důležité body jsme získali a upevnili jsme si tak postavení v lepší polovině tabulky. Jedinou kaňkou na vítězství je naše hluchá patnáctiminutovka ve druhé půli, kdy jsme se sami vlastní nedisciplínovaností vyřadili ze hry. S těžším soupeřem by nás to mohlo stát výsledek. Vyzdvihnout musím dalšího střelce hattricku Závěšického.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: K zápasu jsme nepřijeli v kompletní sestavě, když nám chyběli oba obránci. V první půli měli lehce navrch domácí, ale my jsme z přímého kopu v poslední minutě dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Do druhé půle jsme šli s cílem vyrovnat, ale po rychlém gólu v naší síti bylo prakticky po zápase.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Kolumpek [-] (77. J. Zabilanský [-] ) , V. Závěšický [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (87. M. Demen [-] ) , V. Valenta [-] , D. Kolumpek [-] (11. T. Chmelík [-] ) , M. Stejskal [-] , J. Vaněk [-] , J. Guttenberg st. [-] , J. Tyle [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - V. Štauber [-] , J. Najman [-] , J. Mašek [-] , L. Feigl [-] - P. Vihan [-] (46. L. Líman [-] ) , P. Procházka [-] , D. Chorvát [-] , V. Přáda [-] - K. Benda [-] , I. Přáda [-]

ŽK: 31. M. Stejskal , 66. R. Kolumpek , 77. J. Vaněk - 31. P. Procházka , 58. V. Přáda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - DUDOK Luděk, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.