3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vehlovice v Dolanech neuspěly


Branky


0

Dolany nabírají formu a překvapivou výhru z Vojkovic potvrdily na domácím pažitu proti sestupem ohroženým Vehlovicím. Rozhodující náskok si domácí vytvořili před poločasovou přestávkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly Dolan před poločasem

V Dolanech se odehrál zápas soupeřů, které dělil v tabulce jediný bod, přičemž celkový počet bodů na kontě obou celků určitě nebyl důvodem ke klidu. Na hostující lavičce se objevil nový muž Rebro, který by mohl být dobrou posilou Vehlovic. Hosté se od začátku zápasi prezentovali běhavým fotbalem a více drželi míč na svých kopačkách. Výsledkem toho byly některé pološance, které se ale neujaly. Domácí tým v úvodu srážela spousta nepřesností, které se v jeho hře objevovaly. Na obou stranách tak spíše než vyložené šance přibývaly střelecké pokusy z větší dálky. Z nich stojí za zmínku zejména střely domácího stopera Těšíka, které ale rovněž v brance neskončily. Až ke konci poločasu se Dolany více nastěhovaly před branku Vehlovic a ve 39. minutě udeřilo, když se po pěkné akci ve skluzu prosadil Vondra. 1:0. Ještě do poločasu pak bylo zase o kousek veseleji, když druhou branku přidal Tlustý. Hostům se totiž nepovedla ofsajdová past a Tlustý využil následného centru z pravé strany. Tímto okamžikem první poločas skončil za stavu 2:0 pro domácí.

 

Potvrzení náskoku

Do druhé půle udělaly Vehlovice dvě změny v obraně s tím, že se pokusí zjednodušit přechod do útoku a vstřelit kontaktní branku. Hostům se také nástup do druhého poločasu povedl a snažili se tlačit před Nejedlého branku. Velmi jistě pracující obrana Dolan se ale nenechala překvapit a všechny útoky s bravurou odvracela. Domácí tým se opět snažil hrozit z brejků, které mu sice vycházely, na gól se ale dlouho čekalo. Ten poslední v zápase tak přišel až v 76. minutě po standardní situaci, kdy domácí dokázali vrátit míč do ohně a zblízka se už podruhé v zápase prosadil Tlustý. 3:0. Po této brance bylo o vítězi utkání rozhodnuto a ten se již v poklidu dohrál. Hostům tak přibyly na tváři další vrásky a v příštím kole budou muset porazit na domácím hřišti Obříství. Naopak domácí Dolany se posunuly už na 11. místo v tabulce a v příštím kole navíc hrají další domácí zápas - tentokrát proti Libiši B.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolany
Lukáš Moravec - vedoucí mužstva: Cenné vítězství, ale měřítkem naší formy při vší úctě bude až další zápas doma s Libiší. Hosté hráli sympatický fotbal a přeji jim hodně úspěchů v dalších kolech. Naše vítězství je naprosto zasloužené, a pokud bychom využili všechny možnosti, mohlo být skóre ještě veselejší. Hráčem zápasu byl stoper Jakub Těšík a ze zálohy neúnavný motor Petr Špička, který byl u všech tří gólů.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Do zápasu jsme vstoupili dobře a herně jsme byli mírně lepší. Srazily nás ale dvě branky v závěru poločasu. Ve druhé půli domácí dobře bránili a po třetím gólu v naší síti bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Dolany
J. Nejedlý [-] - J. Těšík [-] , P. Halík [-] (81. F. Lejsek [-] ) , M. Semerád [-] , T. Svoboda [-] - J. Zavadil [-] , P. Špička [-] , L. Tlustý [-] , P. Holeček [-] (70. K. Žlab [-] ) - J. Vondra [-] , J. Kopecký [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Brejša [-] - V. Štauber [-] (46. L. Líman [-] ) , J. Vališ [-] , J. Novák [-] (46. K. Benda [-] ) , J. Najman [-] - P. Procházka [-] , I. Přáda [-] , J. Mašek [-] , V. Přáda [-] (71. M. Rebro [-] ) - L. Feigl [-] , D. Chorvát [-]

ŽK: 33. P. Halík , 60. L. Tlustý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šťastný Pavel - SLAVKOVSKÝ Marian, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.