Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš vyplenila hřiště Vojkovic!


Branky


0

Překvapení se zrodilo na hřišti Vojkovic. Domácímu týmu se úvodní dva zápasy na domácím hřišti nevyvedly a nezískal ani bod. Libiš je naopak zatím stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka na každé straně

Zajímavé postavy se objevily v sestavách obou týmů. V domácí brance sice zůstalo obvyklé jméno, ročník narození jeho nositele se ale posunul o několik let zpět. Kromě absence gólmanské jedničky ale domácí hlásili i jednu posilu do obranných řad - z FC Mělník se k týmu připojil Tomáš Jonák. Hosté počítali spíše absence a citelnou ztrátu představovali zejména zkušení Pospíšil a Pilař. Úvod zápasu ale i přesto lépe vyšel hostům - Mündl pěknou přihrávkou vyslal Pazderu, který se sám před domácím gólmanem nemýlil. 0:1. Poté ovšem převzali otěže zápasu hráči domácího celku a přikovali Libišské před vlastní branku. Z tohoto tlaku také vyplynula vyrovnávací branka, kterou z přímého kopu obstaral Prachař. 1:1. Zbytek poločasu už žádnou fotbalovou podívanou nenabídl - míč byl více ve vzduchu než na zemi a poločasová remíza byla asi spravedlivým obrazem dění na hřišti.

 

Suverénní výkon hostů

Během poločasové přestávky neudělali trenéři ani jednoho z týmů žádnou změnu v sestavě, ale přesto to vypadalo, že z hostující kabiny vyběhlo jiné mužstvo. Libiš začala předvádět dobrou kombinaci a přehrávat svého soupeře. Paradoxně mohli hosté prohrávat, ale gólmana Kaula zachránila v jediné velké šanci tyč. Do vedení se hosté dostali v 70. minutě, když kapitán Pazdera vybojoval míč, poslal ho do skrumáže před brankou, kde prokázal nejlepší orientaci a důraz střídající Marek Ryšlavý a rozvlnil síť. Ještě hůře bylo pro Vojkovice o 4 minuty později, když se do role nahravače opět pasoval Pazdera, vybídl krásným lobem přes obranu Žáka a ten zvýšil na rozdíl dvou branek. 1:3. Na závěrečné minuty se pak na hřiště v hostujícím dresu podívali i dva dorostenci Bubeníček s Bláhou, z nichž druhý jmenovaný si svůj první start za B-tým osladil brankou hned po minutě pobytu na hřišti. Velkou zásluhu na tom měl opět Pazdera, který ve vápně našel Franze, od nějž putoval míč k Bláhovi. Konečné skóre tak zní 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Samozřejmě jsme velmi spokojeni a za výkon ve druhém poločase jsme si vítězství plně zasloužili. Nejlepším hráčem byl bez pochyby Pazdera - jednu branku dal a zbytek připravil, bylo ho plné hřiště!



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - L. Kmeť [-] , J. Juklíček [-] , T. Jonák [-] , L. Plicka [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] , K. Pražák [-] , J. Čvančara [-] (80. T. Hubička [-] ) , P. Král [-] (74. L. Veselý [-] )

TJ Sokol Libiš B
V. Kaul [-] - M. Novák [-] , F. Míšek [-] , M. Žák [-] (87. M. Bláha [-] ) , A. Mráz [-] , M. Pazdera [-] , D. Fajt [-] (80. D. Bubeníček [-] ) , J. Franz [-] , F. Mündl [-] (64. M. Ryšlavý [-] ) , O. Eisner [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 49. L. Kmeť - 34. M. Žák , 48. M. Pazdera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - KUDRNA Pavel, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.