1:4
(1:1)
42. J. Fara
50. J. Kunc
75. D. Maruška
83. L. Ponec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:30

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Týn B nedopustil, žádné překvapení a z Bukovska si odvezl všechny body


Branky


30. D. Švanda - 42. J. Fara , 50. J. Kunc , 75. D. Maruška , 83. L. Ponec (p.)
0

V posledním kole hostilo Dolní Bukovsko B, Týn nad Vltavou B. Na závěr soutěže se tak utkaly nejhorší a nejlepší tým soutěže. Bylo vůbec překvapením, že Dolní Bukovsko B mohlo poslední utkání sehrát, protože jak jsme zmiňovali minule, měli být domácí podle pravidel fotbalu vyloučeni ze soutěže, za kontumaci tří zápasů v rámci jednoho soutěžního ročníku.  Nakonec z toho byla jen finanční pokuta a zápas se tak mohl odehrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapili nejen nastoupením k zápasu, ale i vedoucí brankou

Zápas mezi Dolním Bukovskem B a rezervou Týna se překvapivě odehrál, i když fotbalové pravidla říkají něco jiného. Hosté z Týna dorazili k zápasu bez svého hlavního trenéra Jiřího Kličky, a tudíž se musel kormidla ujmout jeho bratr, asistent trenéra Martin Klička. V sestavě týnského béčka chyběl střelec z posledních zápasů Daniel Brom, který nasával úžasné atmosféry na Euru a na jeho místě naskočil zkušený středopolař Josef Brom. Zápas začal převahou Týna, kterou doprovázelo mnoho nepřesností. Už v 5. minutě Sekyra vyslal Ponce, ten se uvolnil ve vápně, ale jeho tvrdou střelu dokázal brankář Vítek zlikvidovat. Poté hosté dvakrát zkoušeli štěstí z dálky, konkrétně Valenta a Fara, ale obě střely mířily mimo branku domácích. Za 20 minut si domácí nevytvořili žádnou šanci, ale poté začali pomalu vystrkovat růžky. Nejprve přišla střela, která minula branku Týna, ale po chybě týnského stopera dokázal Dominik Švanda dostat míč za Valtra a domácí šli překvapivě do vedení 1:0. O pár minut později mohlo být pro hosty ještě hůř, kdy po dalším nedorozumění Týna byl domácí útočník zcela sám před Valtrem, ale netrefil ani branku. Po horší desetiminutovce se opět Týn dostal do hry a po krásné akci, kterou začal Josef Brom, kdy prostrčil do vápna na Ponce, který přihrál pod sebe na Faru a ten nekompromisní střelou pod břevno vyrovnal na 1:1, za tuto akci by se nemuseli stydět ani Maďaři na letošním Euru. To bylo z první poločasu vše. 

Týn ve druhé půli nedopustil překvapení

Druhý poločas Týn nepolevil v aktivitě. V 50. minutě vhodil Ponec dlouhý aut na rozběhlého Josefa Broma, který centrem na milimetr přesně našel Jaroslava Kunce, který ve skluzu zasunul míč pod padajícího brankáře Vítka – 1:2. V průběhu druhého poločasu měli domácí pár solidních šancí, ale v cestě jim stál skvěle chytající Valtr. Po neproměnění domácích šancí přišli na řadu zase hosté. Po sérii rohů se ke střele dostal Ponec, jehož střela byla zblokována a o následnou střelu se postaral Maruška, který míč uklidil krásně k tyči – 1:3. Domácí hráči otevřeli obranu, do které neúnavně nabíhali jak Maruška, tak Jaroslav Kunc. Druhý jmenovaný v závěru utkání běžel sám na gólmana, udělal mu kličku a brankář Vítek zatáhl za záchrannou brzdu. K pokutovému kopu se postavil Ponec a nekompromisní dělovkou propálil Vítka, a to doslova. Poté se už nic závažného nestalo a tak si Týn došel pro zaslouženou výhru 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Lukáš Ponec (hráč): "Ke konci týdne jsme pomalu nevěděli, jestli se hrát bude, nebo ne. Nakonec ale z disciplinárky nepřišlo žádné vyjádření, tak bylo jasné, že se zápas uskuteční. K samotnému utkání jsme pod vedením asistenta Martina Kličky přistoupili zodpovědně a chtěli jsme se rozloučit se třetí třídou vítězně, což se nám povedlo. Důležité bylo, že jsme za stavu 1:0 nesložili zbraně a bojovali dál a zápas dotáhli do vítězného konce. "



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Vítek [-] - L. Malecha [-] , D. Švanda [-] , R. Holšán [-] - F. Babán [-] - S. Švanda [-] , F. Cihla [-] , K. Paur [-] (79. F. Sedlák [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Dvořák [-] , J. Cihla [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - L. Sekyra [-] , J. Vanda [-] , M. Vlk [-] , M. Šebesta [-] - L. Valenta [-] (46. J. Kunc [-] ) , J. Fara [-] , T. Kunc [-] (61. O. Lukeš [-] ) , J. Brom [-] - D. Maruška [-] , L. Ponec [-]

ŽK: 48. F. Cihla , 71. M. Dvořák - 20. L. Valenta , 33. L. Ponec .
Hráči zápasu: J. Kunc , L. Ponec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JINDRLE Karel - BARTOŠ Ivan (N), BROM Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.