Mokré si v Chrášťanech vyhrálo druhé místo


Branky


0

V posledním kole na hřiště Chrášťan přijel tým Mokrého. Oba týmy bojovaly do poslední chvíle o umístění mezi nejlepší trojicí. Před zápasem na tom byli lépe o bod hráči Mokrého, kteří drželi třetí místo, hned za nimi na čtvrtém místě, se nacházeli domácí borci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré začalo boj o stupně vítězů lépe

Poslední zápas sezóny začali aktivněji domácí, po centru Suchana mířil Svatoš hlavou ale nepřesně. Pak převzali otěže zápasu hosté z Mokrého a byli jednoznačně lepším týmem. Ve 25. minutě přihrával nepřesně Zeman, míče se zmocnil Dvořák a po sóle přes tři hráče poslal hosty do vedení. Za další chvilku zatáhl míč opět Dvořák a po jeho přihrávce namířil Houska míč do tyče, následnou dorážku vytáhl na roh prvním ze svých několika skvělých zákroků náhradní brankář Michalec. Po chvíli se do vápna protáhl opět Houska, byl faulován, rozhodčí ale k údivu všech penaltu nepískl. Další dobrou šanci nevyužil slabou střelou nejlepší kanonýr soutěže Hrádek, hned z protiútoku se probil až ke střele domácí šutér Jirásek, hostujícího Alexu ale nepřekonal. Před půlí se po rohu ještě protlačil k hlavičce opět Jirásek, branku však netrefil a do šaten šli hosté s jednobrankovým náskokem. 

Hosté ve druhé půli potvrdili výbornou jarní formu

Ve druhé půli se obrat v zápase nekonal.  Výborně hrající Hrádek prodloužil hlavou na nabíhajícího Housku, který obstřelil domácího brankáře Michalce a navýšil vedení hostů – 0:2. Domácí se platonicky snažili, do vápna se probíjel Petr Kremsa, nakonec ale fauloval. Po několika sporných výrocích rozhodčího Pilečka se začalo přiostřovat, vidět byly i zbytečné strkanice. V 65. minutě předvedli domácí hráči snad jedinou opravdu pěknou akci, Boháč poslal na pravé křídlo do úniku Drozda, ten dokázal odcentrovat na volného Bahledu, který parádní střelou z 20 metrů snížil. Hostům se dařili brejkové situace, zejména Houska byl neudržitelný, další gól už ale nepřidal, protože proti němu stál v brance dnes výtečný Michalec – ten mu zmařil čtyři jasné šance během deseti minut. Těsně před koncem ještě vychytal v další tutovce Hrádka a zařídil tak, že hosté nenadělili domácím daleko větší příděl než jen jednobrankové vítězství. Tentokrát dost nepřesně pískal rozhodčí Pileček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "V úvodu zápasu jsme začali aktivněji, ale postupně přebrali iniciativu hry hosté, kteří do poločasu dokázali své zlepšené hry využít ke vstřelení jedné branky. Druhý poločas pokračoval podobně, jako druhá polovina toho prvního. Mokré šlo do dvoubrankového vedení. My dokázali snížit po jedné z mála našich povedených akcí a krásným zakončením Bahledy. Zbytek zápasu nás, ale zachránil brankář Michalec, který pochytal, co se dalo a tak zápas dospěl ke konečnému výsledku 1:2. Při dokopné jsme tak nemohli slavit, ale jen se spokojit s pátým místem."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Byl to poslední zápas sezóny, tak jsme si chtěli udělat nejen chuť na pivo, ale i zabojovat o druhé místo. Průběh zápasu tomu odpovídal. Prvních 15minut jsme si nechali vnutit soupeřovu hru a hráli poměrně ustrašeně a Chrášťanský pouštěli do zbytečných šancí. Po prvotním tlaku jsme přebírali otěže my. Měli jsme jednu šanci za druhou, byly to sice hezké kombinace, ale góly z nich nepadly. Na sebe to musel vzít Patrik, který prošel přes tři, míč nikomu nepůjčil a obstřelil gólmana. Druhý poločas začínal být více nahoru dolů. Chrášťany se dlouhými míči snažily dostat přes naše beky, ale ti hráli zodpovědný zápas. Po chvilce hry nás rozjásal Houska, který obstřelil gólmana a poslal nás do uklidňujícího dvoubrankového vedení. Bohužel to netrvalo moc dlouho a Bahleda překonal jinak skvěle chytajícího Alexu krásnou střelou z vápna. Po zbytek zápasu nebyla nouze o ostřejší střety, ale vedení jsme si pohlídali a zápas vyhráli."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: PILEČEK Josef - KRÁL Jakub (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.