Mokré vrátilo Dívčicím podzimní porážku


Branky


0

Hráči Mokrého minulé kolo poznali na jaře teprve druhého svého přemožitele, když nestačili na hráče Úsilného. Na vítěznou vlnu se chtěli vrátit v domácím zápase proti soupeři z Dívčic. Jenomže hosté na jaře předvádí úplně jiné výsledky než na podzim a v tabulce pomalu stoupají vzhůru. Dala se tak očekávat vyrovnaná řež týmů, které v odvetné části získaly shodně 12 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zlepšili v polovině první půle a v závěru poločasu udeřili

V Mokrém se střetly týmy, kterým se na jaře daří. V odvetné části soutěže si připsali domácí 12 bodů, hosté dokonce o bod více. V úvodních minutách byli o něco aktivnější hosté z Dívčic. Domácí hráči museli odolávat prvotnímu tlaku, ale vše přežili bez újmy, protože snajpři z Dívčic neměli v úvodní pětačtyřicetiminutovce seštelovaná mířidla. Karta se začala obracet s blížící se polovinou prvního dějství. Domácí začali více hrát po stranách a to na hosty platilo. Šest minut před odchodem do šaten pak přišel první gólový moment zápasu, kdy se k míči dostal domácí Dvořák a přesným zakončením překonal brankáře Dolejšího – 1:0. Více branek se diváci v prvním poločase nedočkali a tak šli do kabin spokojenější domácí. 

Vyrovnávací gól nakopl domácí a ti zápas dovedli k jasnému vítězství

Druhý poločas začali lépe domácí, kteří navázali na závěr prvního poločasu a byli aktivnější. O to větší šok pro ně přišel po hodině hry, když se Dívčice dostaly k rychlému kontru a Karel Šíma vyrovnal na 1:1. Zdálo se, že se hosté nadechují k obratu, ale domácí byli proti a o šest minut později, šli znovu do vedení. Domácí kanonýr Hrádek posunul míč na Housku a ten rozvlnil síť za brankáře Dolejším podruhé – 2:1. Mokré se dostalo na koně a o tři minuty později to bylo o dvě branky.  Znovu u toho byl domácí forvard Hrádek, který se v tomto zápase proměnil do role nahrávače. Tentokrát přihrál do strany na Štumbauera a jeho centr se za přispění teče hostujícího obránce, zatřepetal v hostující síti potřetí. Dívčice prakticky přestaly klást jakýkoli odpor a v 80. minutě inkasovali počtvrté, když se druhým gólem v zápase prosadil Patrik Dvořák – 4:1. Domácí si tak připsali pátou výhru na jaře a v tabulce poskočili na páté místo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Zápas byl pro nás opravdu vydařený. Počasí bylo příjemné na hru a hřiště bylo výborně upravené. Prvních dvacet minut hrozili více hosté. Nám se dařily jen občasné protiútoky. Zhruba v půlce prvního poločasu se ale karta obrátila, začali jsme tým Dívčic přehrávat na středu a dařilo se nám dostávat po křídlech jednoducho kombinací k zakončení. Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako konec prvního. Po chvíli hry se nám podařilo vstřelit branku, načež Dívčice již nezvládly zareagovat a ke konci zápasu působily odevzdaným dojmem."

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání jsme nastoupili dobře, ale nedali jsme šance a přišlo potrestání v podobě branky, na kterou jsme do konce poločasu nedokázali odpovědět. Naděje nám svitla po hodině hry, kdy jsme vyrovnali. Bohužel nám nevydržela dlouho a nakonec jsme prohráli velkým rozdílem. Škoda tohoto zápasu, myslím si, že jsme měli určitě na víc."



Počet diváků: 30. Rozhodčí: STACH Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.