Pištín doma opět nebodoval a od Mokrého inkasoval pět branek


Branky


0

Ve 14. kole přivítali hráči Pištína mužstvo Mokrého. Domácí povzbuzeni výhrou na hřišti Bukovska B, chtěli naplno bodovat před domácími diváky, kde čekají na výhru od konce srpna minulého roku. Mokré, ale nepřijelo do Pištína na výlet a domů se nechtělo vracet s prázdnou. "Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!" 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledová sprcha pro Pištín přišla těsně před odchodem do kabin

V sobotním odpoledne na Pištínský pažit přijeli hráči z Mokrého. Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří měli v úvodu výraznou převahu. Ve 4. minutě dokázalo Mokré využít svého tlaku a jít do vedení. Skóre zápasu otevřel Daniel Hrádek - 0:1Po vedoucí brance hosté ubrali plyn a dovolili domácím dostat se pomalu do zápasu. Ti toho využili po půl hodině hry, když se ve 34. minutě po krásném centru Lukáše Konáríka prosadil Martina Koklara, který krásným volejem vstřelil vyrovnávací branku - 1:1. Pištín mohl jít dokonce do vedení, ale střela Čapka orazítkovala levou tyč Alexovy branky. Ve 45. minutě přišel pro domácí trest před odchodem do šaten. Po nepřesném výkopu domácího brankáře Žáka následovala akce Tancera po levé straně, jeho střelu Žák stačil vyrazit, ale na dorážku Housky byl krátký – 1:2. Pro domácí hráče to byla ledová sprcha, protože ve druhé polovině první půle sahali po vedoucí brance oni.

Druhý poločas byl v režii Mokrého

Do druhého poločasu lépe vstoupili hosté. Velkou příležitost měl Hrádek, ale před prázdnou brankou netrefil dobře míč a kopalo se pouze od brány. Domácí tým se snažil něco vymyslet, ale jejich náznaky šancí končili před velkým vápnem soupeře. Zlomový moment přišel v 67. minutě, kdy se v pokutovém území obtočil Houska, kolem bránícího hráče domácích a přesně umístil míč k tyči – 1:3. Domácí vsadili vše na jednu kartu a hrnuli se do útoku. To byl ovšem voda na mlýn hráčů Mokrého, kteří otevřené obrany Pištína do konce zápasu dvakrát využili. Čtvrtou branku hostí vstřelil v 76. minutě Štumbauer. V 87. Minutě po špatném odkopu domácího hráče se dostal míč k Dvořákovi, který krásným centrem našel  Hrádka a ten přesnou hlavičkou usměrnil míč za záda domácího brankáře Žáka – 1:5. V zápase se už nic zajímavého nestalo a z výhry se radoval tým hostů. Pištín tak dál čeká na domácí vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Vávlav Vávra (hráč): "Začátek zápasu jsme nezachytili a brzy prohrávali po zbytečné chybě. Po brance jsme hru zlepšili a byli zbytek poločasu lepším týmem. Bohužel se nám podařilo pouze srovnat krásným gólem Koklara a trefit tyčku. Těsně před koncem poločasu po další zbytečné chybě jsme obdrželi gól na 2:1. V kabině jsme si řekli, že máme na to zápas otočit a začátek poločasu jsme byli opět lepší. Bohužel jak to bývá, nedáš - dostaneš, tak to platilo i tentokrát. Špatná komunikace v obraně a bylo to už 3:1. Za tohoto stavu kluci ještě chtěli něco se zápasem udělat, ale hosté chodili do otevřené obrany a výsledek je takový, jaký je."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): "Do Pištína jsme jeli s patřičnou pokorou, jelikož se nám na jejich hřišti dlouhodobě nedařilo urvat tři body. V prvním poločase jsme na začátku Pištín jasně přehrávali, což vyústilo v naše vedení. Po vstřelené brance jsme přestali běhat a hráli spíš profesorsky, což Pištín díky svě aktivitě zaslouženě dokázal využít a srovnal skóre. Těsně před koncem poločasu se po zdařilé akci Tancera, prosadil dorážející Houska. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit gól a zbytek zápasu jsme si patřičně užívali. Chtěl bych vyzdvihnout naši obranu s brankářem, která poslední zápasy výborně spolupracuje, nedostáváme zbytečné góly, které by nás na konci utkání mohly mrzet."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Petráš [-] , T. Trávníček [-] , M. Šťastný [-] , V. Vávra [-] (67. M. Lisa [-] ) - J. Čapek [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] , L. Hromádka [-] - M. Koklar [-] , R. Grill [-] (63. E. Kubeša [-] )

TJ Mokré
N. Alexa [-] - J. Návara [-] , R. Rottner [-] (76. V. Voleman [-] ) , L. Tancer [-] - P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] - D. Hrádek [-] , P. Houska [-] (82. M. Vaňas [-] ) - R. Stráda [-] , M. Tyl [-] , P. Štumbauer [-]

ŽK: 41. T. Trávníček , 60. F. Petráš , 78. M. Šťastný , 90. L. Koňarík - 31. N. Alexa , 39. M. Tyl .
Hráči zápasu: L. Tancer , N. Alexa .
Počet diváků: 21. Rozhodčí: GRANEC Robert - MARHOUN Jiří (N), VLÁŠEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.