4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov konečně zabral a přejel Křešice


Branky


0

Oslabení hosté tak nedokázali navázat na týden staré vítězství nad první Brnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinou první půle se stal kanonýr Horák

Hostům chyběl Suchánek a Lepič (oba byli na svatbě), domácí byli po celý zápas lepším celkem. Šluknov šel do vedení po dvou minutách. Dlouhý nákop propadl k Horákovi, který míč na hranici vápna z první napálil pod břevno. Větvička byl bez šance. Podruhé dal o sobě vědět domácí kanonýr ve 33. minutě. Petr Holešovský vybojoval míč ve středu hřiště. Okamžitě ho kolmicí poslal na pravou stranu. Horák utekl křešické obraně a z úhlu prostřelil Větvičku. A dvě minuty před poločasem dokonce dovršil hattrick. Mendel ze středu nahrál na pravou stranu. Tam míč z první poslal do vápna Zounar a Horákovi stačilo nastavit nohu.

Domácí utkání dohráli v naprostém klidu

Po příchodu z kabin se skóre měnilo už za osm minut, technickou střelou se prosadil Mendel. Domácí diváci si žádali "bůra", ale přes další šance zůstal stav utkání 4:0 pro šluknovský Plaston. Typicky záchranářský duel o šest bodů tak jasně ovládli svěřenci Ladislava Čurgaliho. Šluknov díky výhře přeskočil Křešice na jedenácté místo.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Potvrdili jsme tak zlepšený výkon z Mojžíře, kde to ještě bodově nevyšlo. Děkuji hráčům za výkon a divákům za podporu. Po celé utkání jsme byli lepším týmem, hráči přistoupili k utkání zodpovědně a bylo vidět, kdo chce více vyhrát."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Jakmile nejsme kompletní, tak to je špatné. Dnes chyběl Lepič se Suchánkem. Takové absence jsou na naší hře strašně znát."



Sestavy


SK Šluknov
P. Janda [-] - T. Altman [-] (62. M. Blaho [-] ) , P. Horák [-] (68. J. Vyšohlíd [-] ) , P. Holešovský [-] (75. Z. Kirchner [-] ) , J. Zounar [-] , L. Mendel [-] (65. L. Šeliga [-] ) , V. Chlan [-] (81. L. Čurgali [-] ) , M. Koukol [-] , R. Lukáč [-] , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Rusý [-] (65. M. Svátek [-] ) , J. Kučera [-] (55. M. Hensch [-] ) , A. Bezemek [-] , D. Lenrt [-] , K. Patka [-] , L. Lébl [-] , M. Restej [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] , L. Cibulka [-]

ŽK: 60. P. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Horák , R. Lukáč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Javorek Jiří - NOVOTNÝ Jaromír, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.