A. Vitásek 62. (p.)
A. Sukama 89.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šluknovské naděje odstřelil krásnou ranou Sukama


Branky


62. A. Vitásek (p.) , 89. A. Sukama - 70. P. Horák
0

Fotbalisté Plastonu, za které musel nastoupit i trenér Čurgali, prohráli v Mojžíři gólem z 89. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu kralovali brankáři a marní střelci

Hosté nastoupili bez stoperů Knížka a Antonína Holešovského, do sestavy musel naskočit i trenér Ladislav Čurgali. Šluknov vsadil na úzkém hřišti na důraz v osobních soubojích a věřil v sílu standardních sitaucí a hlavičkových soubojů. Oba celky si připravily šance. Za hosty byl právě Čurgali hned třikrát v dobré přiležitosti, dvakrát zakončoval i Horák. Ovšem ani jedna situace k brance nevedla. Na druhé straně nebyl domácím pro faul uznán jeden gól, další dva sebral hlavičkujícímu Sukamovi dobře chytající Janda.


Mladík Sukama rozhodl v 89. minutě

Po pauze začaly padat branky. Mojžíř šel do vedení v 62. minutě, kdy hosté nešťastně ve vápně faulovali a z následné penalty potěšil domácí fandy Vitásek. Jenže za osm minut bylo srovnáno. Zounar nacentroval před branku a Horák po zemi zakončil. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou, utkání spělo k remíze a pokutovým kopům. To ale odmítl Sukama, který v 89. minutě obešel dva hráče a krásnou střelou na zadní tyč nedal Jandovi šanci. Šluknov tak i potřetí v řadě vyšel bodově naprázdno.




Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Byla to asi zasloužená, ale hodně vydřená výhra. Začali jsme docela ustrašeně, pak hosty podržel brankář Janda. Tři body bereme, Šluknov tu ale nepředvedl vůbec špatný výkon."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Domácí šťastně vyhráli. Byli jsme hodně zklamaní, ale když bude mužstvo takto makat, tak body brzy také přijdou. O tom, že aktuálně mimo Altmana a Schneidera po zranění není kým doplnit z dorostu, je smutné. Buď na to hráči herně nemají a většinou ani nemají chuť a ambice hrát za A-mužstvo. Na tento konkrétní zápas jsem oslovil Kudrnu, Poláka a Mráze, ovšem bez úspěchu.



Sestavy


TJ Mojžíř
J. Kálecký [-] - A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] , F. Chrudimský [-] - J. Sládeček [-] (46. J. Mach [-] ) , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] , A. Vitásek [-] - A. Sukama [-] , M. Tichovský [-] (51. V. Kmec [-] )

SK Šluknov
P. Janda [-] - L. Čurgali [-] , P. Holešovský [-] (63. M. Blaho [-] ) , P. Horák [-] , J. Zounar [-] , V. Chlan [-] (79. T. Altman [-] ) , Z. Kirchner [-] , M. Koukol [-] , R. Lukáč [-] , P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 24. F. Chrudimský , 83. J. Sikora , 87. V. Kmec - 20. P. Svoboda , 65. P. Horák , 67. R. Lukáč , 70. Z. Kirchner .
Hráči zápasu: F. Chrudimský , A. Sukama - P. Janda , P. Horák .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: FIŠL Marek - HUSAR Vladislav, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.