3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Desná porazila FC Cvikov po dlouhých pěti letech


Branky


0

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo soubojem sousedů v tabulce a tak se očekávalo vyrovnané utkání, domácí si také byli vědomi, že dnešního soupeře neporazily dlouhých pět let. Uvod utkání byl opatrný z obou stran, obě mužstva se snažila hrát bez chyb a nedat soupeři možnost vytvořit si slibnou příležitost ke skórování. První šanci si vytvořil domácí až v 11 minutě, když se po trestném kopu dostal do šance Pivnička, s jeho nebezpečnou hlavičkou si poradil hostující gólman. Do vedení se dostali domácí ve 25. minutě, když se dostal k míči na vápně PIVNIČKA a přesně mířenou střelou k tyči rozvlnil poprvé síť - 1 : 0 Ve 36. minutě rozehrál Křemen trestný kop na vzdálenější tyč, do souboje s brankářem šel nebojácně KOPAL a podařilo se mu být u míče dříve a přes gólmana zvýšil na 2 : 0.

 

Ve druhém poločase se hosté snažili výsledek zvrátit, ale v první čtvrthodině se hrálo převážně mezi šestnáctkami, v 70. minutě zatlačili hosté domácí do vápna, po závaru se k míči dostal gólman Doubek a dlouhým výkopem poslal do úniku Pivničku, který se snažil přelobovat vyběhnuvšího gólmana, což se mu nepodařilo. V desetiminutovce mezi 70. - 80. minutou sílil tlak hostů, domácí se horko těžko bránli, hosté si vytvořili tři slibné příležitosti, ale postupně své šance neporměnovali v gól - 72. Kuběj z trestného kopu  minul těsně branku, 77. Vacek v dobré pozici přestřelil branku, 78. Paštika mířil šajtlí těsně vedle naší branky. Domácí postupně opět hru vyrovnali a v 86. minutě se dostali do rychlého protiútoku, z pravé strany uvolnil Pvnička ve vápně nabíhajícího ŠPAČKA, který s jistotou překonal gólmana a dal výseldku utkání konečnou podobu - 3 : 0.

 



Sestavy


Desná
S. Doubek [-] - F. Sekanina [-] , M. Pfeifer [-] (82. K. Kumbera [-] ) , J. Mejsnar [-] , M. Skrutek [-] , K. Čermák [-] , M. Pivnička [-] , D. Špaček [-] (87. J. Kořínek [-] ) , M. Křemen [-] (60. K. Ngueyen [-] ) , M. Kopal [-] , P. Kovář [-]

FK Cvikov
J. Machačný [-] - M. Vávra [-] , T. Heřmánek [-] , Z. Paštika [-] , T. Bobelák [-] - E. Coufal [-] , J. Jirák [-] , L. Kuběj [-] , R. Pěnička [-] - J. Vacek [-] , P. Tóth [-] (61. A. Heřmánek [-] )

ŽK: 44. M. Pivnička , 69. D. Špaček , 81. M. Pfeifer , 85. K. Čermák - 42. T. Heřmánek , 57. L. Kuběj .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Halama Miroslav - MALENA Martin, MARUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.