Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

4:3p.
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.06.2016 15:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Sobotka zdolala České Meziříčí po penaltách


Branky


0

České Meziříčí se s A třídou rozloučilo důstojným soubojem. V zápase se Sobotkou byli hosté vyrovnaným soupeřem a nakonec padli až po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestupující fotbalisté České Meziříčí se chtěli se soutěží rozloučit důstojně a to se jim na hřišti Sobotky podařilo. Úvod zápasu vycházel lépe domácím, kteří si vytvořili převahu i šance, využívání šancí však domácím vázlo i kvůli brankáři Davidu Fryntovi. Přesto se Sobotečtí dostali do vedení jako první, a to v sedmnácté minutě, kdy skóre zápasu otevřel Tomáš Pavlíček. Sobotečtí se mohli díky vedoucí brance uklidnit, jejich klid byl ale někdy až na škodu, když domácí své nadějné akce neřešili dostatečně přesně a razantně, a proto domácí nepřidali další branku. České Meziříčí však nebylo pouze bránícím týmem, hosté se snažili o soustředěnou hru, nezalézali bázlivě na svoji polovinu. V závěru poločasu se hosté začali výrazněji osmělovat a díky aktivnějšímu přístupu dostávali domácí tým pod tlak. Ještě před koncem první půle se tak České Meziříčí dočkalo vyrovnání, když se ve třicáté deváté minutě po přihrávce Jakuba Rezka postaral o vyrovnání Michal Čiháček. První půle tak skončila nerozhodně 1:1. 

Druhý poločas začaly oba týmy aktivně. Sobotka se sice už v padesáté třetí minutě ujala znovu vedení, když se prosadil Vítězslav Bárta, Meziříčští ale přišli s velmi rychlou odpovědí a už o dvě minuty později díky brance Jakuba Rezka vyrovnali. Za stavu 2:2 se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém České Meziříčí pokračovalo v bojovném výkonu. Díky tomu se hosté nakonec dostali i do vedení, když svojí nebojácnou hrou dostali soupeře pod tlak a v šedesáté deváté minutě vytěžili díky brance Tomáše Havla vedoucí branku na 2:3. České Meziříčí dlouho drželo dobrý výsledek, v závěru zápasu ale hosté nestačili na Tomáše Klečala, který v devadesáté minutě vyrovnal na 3:3. Zápas tak dospěl až do penaltového rozstřelu. 


V rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Sobotky, kteří proměnili pět kopů, zatímco hosté pouze čtyři. Sobotka tak uzavřela sezonu dvoubodovou výhrou nad Českým Meziříčím  



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Z naší strany nepovedené utkání s trochu šťastným koncem. Potýkáme se s jalovostí v útočné fázi a zbytečnými chybami sami sebe dostáváme pod tlak. Hosté dokázali naše chyby využívat.


Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] (48. M. Taneček [-] ) - O. Knobloch [-] , Z. Přikryl [-] (57. J. Nývlt [-] ) , P. Topič [-] (51. J. Gerboc [-] ) , T. Baster [-] , P. Škopán [-] , T. Pavlíček [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] (82. V. Kunst [-] ) , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - T. Havel [-] , M. Kozák [-] , V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] - T. Krajňák [-] , M. Čiháček [-] , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] (90. D. Horký [-] ) - L. Baše [-] , O. Ježek [-] -

ŽK: 69. P. Halbych - 84. T. Krajňák , 84. M. Kozák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kubišta Josef - PRŮCHA Petr, STYBLÍK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.