2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí šťastnějším týmem v zápase s Českým Meziříčím


Branky


46. D. Mejvald , 61. J. Fink
0

Po bezbrankovém prvním poločase vstoupili domácí druhého poločasu správnou nohou a brzy se ujali vedení, které později podpořili ještě jedním gólem. Vrchlabí zvítězilo nad Českým Meziříčím 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, oba týmy si před soupeřovou brankou vytvořily náznaky šancí. Na fotbalistech Českého Meziříčí byla znatelná snaha, na domácího gólmana Rostislava Rodra ale hosté vyzrát nedokázali. Podobně si vedli i hráči Vrchlabí, kteří v situacích před soupeřovou brankou postrádali klid i přesnost v zakončení, a proto se gólové radosti nedočkali. První poločas skončil bezgólovou remízou.

Vrchlabí rozhoduje o svých třech bodech

O osudu celého zápasu rozhodl nástup do druhého poločasu, který šťastněji vyšel domácímu Vrchlabí. Už po minutě hry se totiž do zakončení před brankářem Davidem Fryntou dostal Daniel Mejvald. Vrchlabský záložník nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Inkasovaný gól otřásl hrou Českého Meziřčí, které než se vzpamatovalo, muselo skousnout další tvrdou ránu – v šedesáté první minutě totiž na 2:0 zvyšoval domácí Jan Fink. Dvougólové manko bylo o poznání větší překážkou v cestě Českého Meziříčí. Hosté ve zbývající půlhodině nenašli síly, aby alespoň snížili a znervózněli soupeře. Vrchlabí proto dovedlo zápas do vítězného konce a po výhře 2:0 mohlo slavit tříbodový zisk. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér FC Vrchlabí: Oboustranně nepovedené utkání, s rozdílem toho, že my jsme měli v koncovce více štěstí, vyhráli, a tak zůstaly tři body na domácí půdě.




Sestavy


FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - J. Havránek [-] , O. Matěják [-] , L. Hawel [-] , J. Fink [-] (70. J. Panýr [-] ) , D. Mejvald [-] , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] (46. T. Paulů [-] ) , L. Hájek [-] , J. Zajíc [-] , M. Hanuš [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - P. Tomášek [-] (65. P. Havel [-] ) , J. Tomášek [-] , T. Krajňák [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] , L. Baše [-] (86. D. Borecký [-] )

Počet diváků: 135. Rozhodčí: Krucký Dušan - MIŠKAŘ Karel, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.