2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec si v městském derby poradil s Třebší


Branky


0

Vyrovnané utkání zvládli díky lepšímu vstupu do druhého poločasu a díky lepší efektivitě v zakončení fotbalisté Nového Hradce, kteří porazili Třebeš 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase se oba týmy snažily vyvarovat chybám, které by mohly vést ke gólu. Prvních čtyřicet pět minut proto bylo hodně opatrných, zápas nenabízel velké množství rychlých gólových akcí a brankáři na obou stranách neměli příliš starostí. Fotbalisté Třebše si v kombinaci na polovině soupeře počínali příliš složitě, své útočné akce zbytečně zpomalovali, a dávali tak soupeř možnost zformovat své šiky. Ani novohrádečtí fotbalisté nedokázali na gólmana Mikuláše Heřmana vyzrát, a první poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Nový Hradec těží z dobrého vstupu do poločasu

Vstup do druhého poločasu vyšel podle představ Novému Hradci. Ve čtyřicáté deváté minutě domácí překvapili svého soupeře zrychlením hry a přihrávkou na Tomáše Matějku, který se tak octl v šanci, kterou před brankářem Mikulášem Heřmanem s jistotou proměnil. Domácí využili následujících minut po vstřeleném gólu, kdy se nacházeli v lepší pohodě než soupeř. V padesáté druhé minutě se Nový Hradec předvedl s další přímočarou přihrávkou za obranu Třebše. Do šance se díky tomu dostal Michal Neppl, který prostřelil brankáře Heřmana a zvýšil na 2:0. Třebeš se tak během čtyř minut octla ve dvougólové ztrátě. Hostům se nedařilo napodobit přístup soupeře, Třebši se nedařilo zjednodušit a zpřesnit svoji hru natolik, aby ohrozila domácího gólmana Jana Sedláčka. Hosté v dalším průběhu poločasu nevykřesali kontaktní branku, a proto prohráli 2:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí týmu Sokol Třebeš: Už ve třetím zápase jsme nedali gól. Naše hra je složitá, bez nápadu. Hodně se naběháme, ale díky nepřesným nahrávkám bez efektu. Soupeř nás zkušeně proškolil z jednoduchosti a produktivity. My jsme se dnes v podstatě do žádné vyložené šance nedostali. Mladý tým na sobě musí ještě hodně zapracovat.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - L. Jarotek [-] , M. Neppl [-] , A. Jarotek [-] , M. Šmíd [-] , O. Vik [-] (73. J. Jindra [-] ) , T. Matějka [-] , M. Páter [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] , J. Darius [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zvolánek [-] , M. Zbořil [-] , M. Farkaš [-] - D. Valeš [-] , L. Jandík [-] , L. Drapák [-] (62. J. Semerák [-] ) , M. Krykorka [-] (62. J. Vlach [-] ) - - P. Majer [-] , F. Vlkanova [-] (62. J. Sobotka [-] ) , J. Zeman [-]

ŽK: 48. M. Šmíd , 80. L. Jarotek , 86. A. Jarotek , 88. M. Neppl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Krotil Ondřej - STIEBER Filip, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.