Nový Hradec jediným gólem rozhodl o výhře nad Vrchlabím


Branky


27. O. Vik
0

Nový Hradec přetlačil svého vrchlabského soupeře, který se kvůli nepřesné a mnohdy příliš opatrné hře nedokázal gólově prosadit. Nový Hradec zvítězil díky jedinému zásahu 0:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradečtí se dostali do vedení

Fotbalisté Nového Hradce vstoupili do zápasu s větším důrazem i rychlostí. Domácí Vrchlabí bylo v osobních soubojích o míč méně důrazné než soupeř, který se díky tomu častěji dostávali k držení míče. Díky svému důrazu si hosté z Nového Hradce vytvořili několik vyložených šancí. Zužitkovat se povedlo pouze jedinou, a to v sedmadvacáté minutě, kdy skóre otevřel hradecký záložník Ondřej Vik. Další zakončovatelé Nového Hradce již vrchlabského gólmana Rostislava Rodra nepřekonali, a poločas tak skončil těsným vedením hostů 0:1. 

Nový Hradec nakonec gólovou pojistku nepotřeboval

I ve druhém poločase byli nebezpečnější fotbalisté Nového Hradce, kteří si svým pohybem vytvořili další sérii šancí. I kvůli vlastní zbrklosti však hosté řešili nadějné gólové šance nedokonale. Novému Hradci se tak dlouho nedařilo přidat kýžený druhý gól, který by pojistil vedení a uklidnil hráče. Těsný výsledek vedl k nervóznímu závěru zápasu. Hosté se snažili co nejvíce kouskovat hru. Tyto snahy vedly k několika žlutým kartám, které si vysloužili hradečtí hráči. Svůj účel nakonec karty hostů splnily, Vrchlabí se ani v závěru k vyrovnání nedostalo, a Nový Hradec se tak mohl radovat z těsné výhry 0:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér FC Vrchlabí: Dnešní utkání jsme odehráli bez bojovnosti a chuti vyhrát. Byla tam spousta chyb v rozehrávce a nevyhráli jsme snad jediný souboj o balón. Když se dají tyhle dvě věci dohromady, tak se vyhrává opravdu těžko. Musíme si to v klidu rozebrat a v těchto herních činnostech se zlepšit.




Počet diváků: 105. Rozhodčí: Buchta Petr - ŠEDIVÝ Michal, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.