0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš inkasovala tři góly od Tomáše Markoviče a prohrála s Černilovem


Branky


0

Jindy skálopevná obrana Třebše inkasovala v zápase s Černilovem hned třikrát, a to od jediného hráče. Hrdinou zápasu se stal třígólový Tomáš Markovič. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Třebeš nastoupila do zápasu proti Černilovu s ještě mladší jedenáctkou, než jsme tradičně zvyklí. V prvním poločase oba týmy sužovaly nepřesnosti v kombinaci, které zapříčinily časté přelévání hry ze strany na stranu. Přesto že se hrálo na obou polovinách hřiště, gólové šance se týmům nedařilo vytvářet, natožpak proměňovat. Vyrovnaný a bojovný první poločas proto branky nepřinesl a skonči nerozhodně. 

Tomáš Markovič rozhodl o výhře Černilova

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra, která s přibývajícím časem slibovala, že tým, který jako první překoná soupeřova brankáře, bude mít výrazně nakročeno za třemi body. Těmi šťastnými se nakonec stali fotbalisté Černilova, kteří udeřili v šestapadesáté minutě, kdy se prosadil útočník Tomáš Markovič. Vedoucí branka polila hosty živou vodou. Černilov začal být na hřišti více vidět a přejímal osud utkání do vlastních rukou. Domácí Třebeš si příliš šanci na potenciální vyrovnání nepřinesla, naopak hosté přišli s definitivním rozhodnutím. Střelec úvodní branky zápasu Tomáš Markovič se prosadil dvakrát během tří minut, v rozmezí 79. a 82. minuty zkompletoval hattrick i výhru Černilova. Za stavu 0:3 se rozhodnuté utkání dohrávalo, Černilov dohrál závěrečné minuty v poklidu a mohl se radovat z venkovních tří bodů i tří branek, které Třebeš neinkasuje často. 



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - D. Tesař [-] , L. Kordač [-] - L. Drapák [-] (83. M. Franta [-] ) , M. Krykorka [-] , P. Majer [-] (70. O. Ridl [-] ) , L. Jandík [-] - M. Farkaš [-] , F. Vlkanova [-] , J. Semerák [-] (70. M. Zvolánek [-] ) , J. Zeman [-] -

FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] (83. M. Hlína [-] ) , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] (74. M. Šmied [-] ) , J. Kráčmer [-] , T. Matoušek [-] (80. T. Urban [-] ) , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , O. Šrámek [-] (60. M. Štěnička [-] ) , D. Zumr [-]

ŽK: 60. D. Tesař .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Nývlt Roman - BERÁNEK David, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.