Hořice doma podlehly Novému Hradci


Branky


0

Hořice nevyužily klopýtnutí Libčan a po zaváhání s Novým Hradcem nezmenšily ztrátu na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec proměňuje penaltu

Jiskra byla v úvodu zápasu s Novým Hradcem lehce zakřiknutá. V osmnácté minutě se sice domácí octli v šanci před brankou hostů, Jana Rozsévače ale vychytal brankář Jan Sedláček. Během následujících minut hrozili hosté, kteří v jednom případě ztroskotali na domácím gólmanovi Pavlu Žižkovi, ve druhé šanci pálili jen těsně vedle domácí branky. Po půlhodině hry se Jiskra dostala k několika rohovým kopům v krátkém časovém sledu, gólu se však Hořice nedočkaly. Skóre se měnilo ve 37. minutě, kdy hosté po faulu domácího obránce Jana Šedy zahrávali pokutový kop. K penaltě se postavil Pavel Vopálka, který střelou do horní části branky nedal Pavlu Žižkovi šanci. Ve zbývajících minutách první půle se oba týmy dostaly ke standardním situacím, ty ale zůstaly nevyužity a poločas tak skončil vedením Nového Hradce 0:1. 

 

Důležité momenty utkání - penalta na obou stranách

 

Hořice neproměňují penaltu

Ve druhém poločase to byla hlavně domácí Jiskra, kdo tvořil hru. Nový Hradec se zatáhl do defenzivy a soustřeďoval se na bránění svého hubeného vedení. Hořice tak obléhaly pokutové území hostů a snažili se najít volný prostor pro zakončení. Největší příležitost na vyrovnání měli domácí v osmapadesáté minutě, kdy v pokutovém území Nového Hradce vybojovali penaltu. Pokutového kopu se ujal Jan Rozsévač, nepříliš razantní střelu domácího záložníka však brankář Jan Sedláček vyrazil a Hořice se neprosadily ani po následné dorážce, která těsně minula pravou tyč. V dalších minutách se domácí snažili oživit svoji hru střídáním, obrana Nového Hradce ale odolala i čerstvým hráčům Jiskry. Nový Hradec si tak odvezl tři body za výhru 0:1. 



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šedivý Michal - KALAŠ Radek, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.