2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany znovu zaváhaly a podlehly Třebechovicím


Branky


0

Jindy suverénní Libčany předvedly proti Třebechovicím poloviční výkon a prohrály 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujímají dvougólového vedení

Libčany byly v zápase s Třebechovicemi nevýrazné a jejich kombinaci chyběla dynamika i přesnost. Přesto se mohli domácí dostat do vedení, když se v desáté minutě před brankou hostů objevil Jaroslav Mádlo, domácí záložník však neudržel chladnou hlavu a v nadějné šanci minul branku. Třebechovice se do útočení příliš nehrnuly, na prvním místě byla pevná obrana, když už se ale hosté do nějaké příležitosti dostali, dokázali ji efektivně využít. V sedmnácté minutě se proto Třebechovice ujaly vedení, když se po rohovém kopu do vzduchu vyšrouboval Martin Bíl, který hlavou otevřel skóre. Další smrtící zakončení hosté předvedli o necelých deset minut později. Po levé straně hřiště se před domácí obranu prosmýkl Jan Krejcar, který si poradil i s brankářem Matějem Tošovským a z úhlu zvýšil na 0:2.

 

Několik minut po druhém gólu Třebechovic se domácím podařilo snížit. Ve třicáté minutě sehrály Libčany signál po rohovém kopu, který vyústil dalekonosnou střelou Tomáše Kabeláče. Prudkou střelu domácího obránce zastavila až síť za zády třebechovického Václava Cejnara. Deset minut před koncem domácí sáhli ke dvojnásobnému střídání, které mělo přinést oživení ospalé hry. Místo resuscitace však mohl přijít definitivní knockout, technická střela třebechovického Jana Krejcara ale skončila pouze na břevně domácí branky. V závěru poločasu mohli domácí vyrovnat, zakončující Stanislav Libřický ale svoji tvrdou ránu nenamířil přesně mezi tři tyče a minul. Poločas tak skončil lépe pro hosty, kteří vedli 1:2. 

Třebechovice pojišťují svůj náskok

Do druhého poločasu vstoupili domácí nažhaveně. Libčany zlepšily svůj pohyb, velké šance si však vytvořit nedokázaly. Jejich počáteční aktivita proto začala postupem času opadat. Díky tomu mohli Třebechovičtí přidat třetí zásah, když se v pětašedesáté minutě přízemní střelou prosadil Jiří Kolínek. Za stavu 1:3 se Třebechovice zatáhly do obrany a hlídaly svůj dvougólový náskok. Kontaktní gól vstřelili Libčanští až dvě minuty před koncem, kdy se trefil Michael Hofman. Domácímu týmu už ale nezbývalo moc času na další góly, a proto Třebechovice ubránily vedení až do závěrečného hvizdu rozhodčího. 



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , L. Hubička [-] , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] (35. S. Libřický [-] ) , P. Jiřík [-] , M. Hofman [-] , A. Polyakov [-] (35. D. Homoláč [-] ) , M. Bořke [-] , M. Mařas [-]

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Věříš [-] (85. D. Bušák [-] ) , T. Lukášek [-] (62. J. Voltr [-] ) , J. Kolínek [-] , J. Krejcar [-] (89. R. Bíl [-] ) , J. Želízko [-] , M. Bíl [-] , D. Hruška [-] , M. Vích [-] , J. Šreibr [-] , Š. Mindek [-]

ŽK: 64. T. Kabeláč - 41. M. Věříš , 83. J. Šreibr .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Prokůpek Jan - HRON Miroslav, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.