1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov nedokázal udržet těsné vedení a po penaltách podlehl Vrchlabí


Branky


0

Domácí Černilov se dostal do vedení už v první minutě zápasu. Na bleskovém úderu ale nedokázali domácí vystavět další trefy a nakonec se museli spokojit pouze s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení Černilova

Černilov nemohl do zápasu s Vrchlabím vstoupit lepším způsobem. Už v první minutě domácí využili zaváhání hostů a po gólu Ondřeje Šrámka se ujali vedení. Rychlý úvodní branka Černilov povzbudila k aktivnímu výkonu, který však další zásah nepřinesl. Domácí se sice dostávali do šancí, brankáře Rostislava Rodra ale nepřekonali. Fotbalisté Vrchlabí hrozili domácímu gólmanovi Lukáši Voltrovi především ze standardních situací, černilovský brankář byl spolu se svojí obranou pozorný, a proto se soupeři nepodařilo vyrovnat. První poločas skončil vedením domácích 1:0. 

Vrchlabí srovnává krok se soupeřem

Ve druhém poločase se domácí rozjížděli o poznání pomaleji, než tomu bylo v půli první. Pozvolného startu Černilova se snažili hosté využít. Vrchlabí hrálo přímočařeji a spoléhalo se na nakopávané míče, které stíhala domácí obrana pouze nouzově odkopávat. Odměnou byla Vrchlabským třiašedesátá minuta. Vrchlabí se díky dlouhému autovému vhazování dostalo do vápna Černilova. Tam se k míči dostal Jiří Havránek, který prostřelil domácího gólmana Lukáše Voltra a vyrovnal. Inkasovaná branka Černilov částečně probudila. Domácí začali hrát opět aktivně a to vyústilo v několik nadějných šancí. Brankáři na obou stranách ale zůstali ve zbývajících minutách nepřekonáni a ke slovu se dostaly penalty. 

 

 

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější fotbalisté Vrchlabí, kteří oproti dvěma zásahům domácích proměnili čtyři penalty, a radovali se tak z druhého bodu. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] (64. M. Štěnička [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , O. Šrámek [-] (80. M. Hlína [-] ) , D. Zumr [-]

FC Vrchlabí
R. Rodr [-] - J. Havránek [-] , P. Kraus [-] , M. Tauchman [-] , O. Matěják [-] , J. Panýr [-] (48. P. Žďárský [-] ) , D. Mejvald [-] , K. Jech [-] , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-]

ŽK: 89. T. Schwarzer - 19. M. Tauchman , 40. L. Mejsnar , 47. P. Kraus , 90. J. Havránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kudláček Milan - FILIP Miroslav, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.