3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:0
(2:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

10.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Třebeš se brzkými góly nastartovala k vítězství


Branky


0

Třebeš v zápase s Nepolisy těžila z dobrého vstupu do zápasu, když po sedmnácti minutách vedla o dvě branky. Hosté se probudili zejména ve druhém poločase, kontaktní branku ale nevstřelili. Domácí naopak přidali i třetí zásah a dokráčeli k výhře 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky Třebše

Třebeš v úvodu zápasu na nic nečekala a řádně zaskočila soupeře. Domácí se brzy ujali vedení, když už v osmé minutě překonal brankáře Nepolis obránce Daniel Tesař. Hráči Třebše těžili z rychlého zásahu a díky sebevědomé a dynamické kombinaci přehrávali soupeře i v následujících minutách. Herní pohodu domácí zužitkovali znovu v sedmnácté minutě, kdy se prosadil Jakub Zeman. Třebeš se tak ujala dvougólového vedení a ve zbytku poločasu svého soupeře k ničemu vážnějšímu nepustila. 

Nepolisy nezužitkovaly svůj tlak a potřetí inkasovaly

Do druhé půle nastoupili domácí až příliš uklidnění svým náskokem. Nepolisy vycítily svoji příležitost a otevřely svoji hru. Ofenzivní risk se hostům vyplácel tak napůl. Nepolisy si sice vytvářely dobré šance, domácího gólmana Mikuláše Heřmana se jim však nedařilo překonat. S přibývajícími minutami hráli fotbalisté Nepolis riskantněji a riskantněji. Místo kontaktní branky však museli potřetí lovit míč z vlastní sítě. V 82. minutě využil vysunuté hry Nepolis Josef Semerák, který unikl obraně hostů a tváří v tvář brankáři Janu Markovi nezaváhal. Třebeš se díky třetí brance mohla v závěru zápasu uklidnit a dovést utkání do zdárného konce. 

Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , L. Kordač [-] , D. Tesař [-] - P. Majer [-] , M. Krykorka [-] - F. Vlkanova [-] (84. J. Sobotka [-] ) , M. Farkaš [-] , J. Semerák [-] (90. J. Vlach [-] ) , J. Zeman [-] (88. I. Kosyak [-] ) - L. Drapák [-] (66. L. Rederer [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] , R. Zámečník [-] , J. Smadiš [-] (84. D. Šustr [-] ) - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , J. Lihan [-] (66. L. Pánek [-] ) , P. Mizerík [-] (70. M. Ullmann [-] ) , P. Mizerík [-] - R. Schubert [-]

ŽK: 76. M. Krykorka - 32. J. Lihan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Prokůpek Jan - BUCHTA Petr, ZLÁMAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.