Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice smazaly dvougólové manko a porazily Černilov 5:3


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov v úvodu zaskočil soupeře

 Úvod zápasu zastihl v lepší formě fotbalisty Černilova. Kombinace hostů byla sebevědomější a rychlejší. Domácí přistupovali k hráčům soupeře pozdě a s malým důrazem, hosté tak měli možnost vytvářet si gólové šance. Svoji převahu černilovští fotbalisté vyjádřili dvakrát během krátkého časového úseku. Ve 13. minutě poslal hosty do vedení Ondřej Šrámek, na kterého o tři minuty později navázal spoluhráč Tomáš Markovič. Černilov v těchto minutách dominoval, mimo dvou vstřelených branek si hosté vytvořili i další šance, ve kterých jednou nastřelili tyč, a v dalších případech zachraňoval domácí tým brankář Ondřej Vítek.  

 

 

Ještě v průběhu první půle domácí změnili svůj styl hry, kýžené ovoce Kunčice sklidily ve 24. minutě, když obránce Michal Zounar proměnil pokutový kop. Kontaktní branka nabudila domácí tým k ofenzivnímu výkonu. Vyrovnání mohlo přijít v 33. minutě, podobně jako na druhé straně však při zakončení zvonila tyč. První poločas tak skončil vedením Černilova 1:2. 

Brankový uragán Kunčic

Do druhé půle domácí nastoupili odhodlaní vyrovnat. Kunčice zatlačily soupeře na jeho vlastní polovině a Černilovu nezbývalo nic jiného, než se soustředit na obranu. Nápor Kunčic gradoval po hodině hry. V 61. minutě se k míči na levé straně hřiště dostal Michal Doležal, který prudkým centrem hledal svého útočného kolegu Jindřicha Laštovičku. Útočník Laštovička číhal na míč u zadní tyče černilovské branky a když dostal příležitost, postaral se o vyrovnání. Gól na 2:2 ještě umocnil hlad domácích fotbalistů po třech bodech. Domácí si vytváří nebezpečné šance, které však nedokázali využít.

 

Průlom přichází v 78. minutě, domácí vybojovali v pokutovém území Černilova další faul a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se stejně jako v prvním případě postavil Michal Zounar, který svoji šanci podobně jako v prvním poločase proměnil. Kunčice tak dokázaly otočit skóre a dostaly se do vedení. Ve zbývajících minutách se ale domácí neuchylovali k bránění těsného náskoku. Už dvě minuty po brance na 3:2 těžil Jindřich Laštovička z dobrého napadání hráčů Černilova. Laštovička vybojoval míč a i díky teči černilovského obránce zvýšil vedení domácích na 4:2. Hostům se podařil utkání ještě zdramatizovat. V 85. minutě využil zaváhání domácí obrany Radek Schod a snížil na 4:3. Na kontaktní branku Černilova domácí odpověděli další rychlou brankou. V 87. minutě se hlavou prosadil záložník Jiří Žahourek, který tak pečetil vítezství Kunčic 5:3. 



Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , J. Pechar [-] , J. Charvát [-] , D. Šolc [-] (46. J. Žahourek [-] ) - R. Kašprišin [-] (76. J. Srpek [-] ) , M. Šulc [-] , P. Koza [-] , J. Mrázek [-] (69. T. Zákravský [-] ) - M. Doležal [-] , J. Laštovička [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] (69. M. Hlína [-] ) , M. Šmied [-] , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , R. Schod [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , O. Šrámek [-] , D. Zumr [-]

ŽK: 45. M. Zounar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krucký Dušan - SVOBODA Radek, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.