Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany uhájily náskok a porazily Černilov


Branky


0

Utkání dvou tabulkově vysoko postavených týmů přineslo kvalitní podívanou. Domácí fotbalisté se sice dostali do komfortního tříbrankového vedení, v závěrečné půlhodině se však Černilovští vzepřeli a dvěma zásahy zdramatizovali závěr zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčanská lobovaná

Fotbalisté Černilova si byli dobře vědomi ofenzivní síly Libčan a podle toho se i zařídili. Hosté se soustřeďovali na obrannou hru a zhušťování prostoru před vlastní brankou, čímž soupeři ztížili jakékoliv útočné snahy. Černilovská obrana tak dokázala eliminovat většinu nebezpečí před vlastní brankou, po čtvrthodině hry navíc mohli hosté zahrozit z rychlého protiútoku. V bráně Libčan však stál připravený brankář Matěj Tošovský.

 

Domácím se v následujících minutách nedařilo vyzrát na defenzivní blok Černilova a jejich kombinace začala upadat do stereotypu a monotónnosti. Nejpřímočařejší možné řešení vymyslel v 36. minutě domácí Martin Friedl. Záložník Libčan si všiml, že brankář Černilova Lukáš Voltr se při kombinaci Libčan ve středu hřiště vysouvá na hranici svého vápna. Friedl se dlouho nerozmýšlel a za polovinou hřiště vypálil tak prudce, že jeho projektil zaskočil černilovského brankáře, který již nestihl zareagovat. Libčany se tak díky bystrému zakončení Martina Friedla dostaly do vedení. Pár minut před koncem poločasu domácí svou kombinací zdánlivě uspávali, domácí však nehodlali poločas pouze dohrát. V momentě si domácí několikrát rychle vyměnili míč, který skončil až u Petra Jiříka, domácí útočník obloučkem přehodil znovu bezmocného brankáře Voltra a upravil na poločasových 2:0.

Černilov marně smazává náskok soupeře

Nepříznivé skóre donutilo černilovské fotbalisty vylézt z obranné ulity. Díky tomu se více prostorů otevřelo i pro domácí ofenzivní hráče. Již na začátku druhé půle se do úniku dostal domácí záložník Jaroslav Mádlo, jeho gólovou radost mu ale pohotovým zákrokem překazil černilovský gólman Voltr. Domácí se i v dalších minutách dostávali čím dál častěji do zakončení a v 54. minutě se mohli radovat potřetí. V té době se na křídle rozběhl libčanský Ondřej Karanský, domácí střelec se protentokrát předvedl v roli nahrávače, poslal přihrávku do vápna, kde číhal Petr Jiřík a svojí druhou brankou v zápase zvýšil vedení domácích.

 

Tříbrankové vedení vneslo do řad domácích fotbalistů nevyzpytatelné uklidnění výsledkem. Po hodině hry museli domácí nedovoleným způsobem zastavit protiútok Černilova. Exekuce trestného kopu se ujal Tomáš Matoušek, černilovský hráč zamířil přesně do rohu branky a nedal brankáři Tošovskému šanci. Gólový úspěch vlil hostům do žil novou krev. Několik minut po vstřelené brance rozpoutali hosté závar v pokutovém území Libčan, celá situace však skončila pouze rohovým kopem. Kontaktní branku hosté vstřelili až v 88. minutě, Tomáš Schwarzer se dostal k odraženému balonu a nechytatelnou pumelicí nedal domácímu brankáři šanci. Do konce zápasu zbývalo několik málo minut a fotbalisté Libčan dokázali tento časový úsek odehrát s vyspělostí sobě vlastní. Hosté se v závěru zápasu k dalším šancím nedostali, a domácí tak uhájili výhru 3:2. 



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - O. Karanský [-] (77. M. Hofman [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , J. Mádlo [-] (68. T. Sýkora [-] ) , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , A. Polyakov [-] (75. L. Hubička [-] ) , M. Černý [-] , M. Bořke [-] , M. Mařas [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Hlína [-] (46. O. Šrámek [-] ) , M. Šmied [-] , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] (60. M. Štěnička [-] ) , D. Zumr [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hron Miroslav - MIŠKAŘ Karel, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.