Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov si poradil s Miletínem


Branky


0

Ve druhém jarním zápase narazili fotbalisté Černilova na další tým ze spodku tabulky. Po nepovedeném zápase s Českým Meziříčím podali Černilovští lepší výkon a zvítězili 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný start Černilova

Domácí Černilov si chtěl spravit chuť po nepovedeném utkání s Českým Meziříčím. Domácí se od úvodu tlačili do útoku, kde chtěli rozhodnout o svých třech bodech. Miletín ale nebyl vůbec odevzdaným soupeřem. Hosté se neuchylovali k bezmocným odkopům od své branky, ale kombinací se dokázali dostat až na polovinu soupeře. Kamenem úrazu byla pro hosty finální fáze. Miletínu se nevedlo v prostorech před černilovskou brankou, kterou hájil Lukáš Voltr, a do žádné výraznější příležitost se nedostali. Ke slovu se tak dostali domácí fotbalisté Černilova, konkrétně Pavel Charous, který v 28. minutě povedeným způsobem otevřel skóre. Domácí se díky vedoucí brance trochu uklidnili, ve zbytku poločasu nicméně další branku nepřidali. 

Domácí s jistotou navyšují skóre

Ve druhém poločase domácí pokračovali ve svém ofenzivním představením a poměrně záhy přidali druhý gól. V 56. minutě před brankářem Miroslavem Richterem nezaváhal Vojtěch Hrubý a poslal Černilov do důležitého dvougólového vedení. Druhý obdržený gól donutil Miletín, aby svoji hru více otevřel. To znamenalo více útočných možností i pro domácí Černilov, který dokázal využít otevřených okének v obraně hostů a přidal další branky.

 

V 65. minutě dokázali domácí využít zaváhání hostů a Radek Schod zvýšil na 3:0. O necelých deset minut později se dokázali poprvé v zápase prosadit i hosté, když na 3:1 snižoval Tomáš Novotný. Černilovští však nechtěli připustit žádná závěrečná dramata a v 78. minutě jim tříbrankové vedení vrátil Tomáš Matoušek. Černilov tak zvítězil 4:1. 



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] - M. Hlína [-] , M. Šmied [-] (88. M. Voltr [-] ) , T. Urban [-] , V. Hrubý [-] , P. Charous [-] , R. Schod [-] (88. M. Voltr [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , P. Ježek [-] , D. Zumr [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - Z. Urban [-] (85. L. Nálevka [-] ) , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] (81. Š. Kulina [-] ) , I. Ročín [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] , P. Jukl [-] , J. Hátle [-] (60. F. Vondrouš [-] ) , T. Novotný [-] , L. Nosek [-] (13. L. Kněžourek [-] )

ŽK: 60. T. Matoušek - 44. L. Kněžourek , 55. J. Hátle .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žerovnický David - MLYNÁŘ Michal, ŘÍHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.