1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice díky rychlé brance zdolala Třebechovice


Branky


0

Vyrovnané utkání v konečném účtování rozhodla branka, která padla už v 6. minutě zápasu. Z tohoto rychlého gólu se radovali fotbalisté Roudnice, kteří tak mohli slavit výhru i po devadesáti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující úvodní branka

Úvod zápasu vyšel lépe domácí Roudnici, za kterou se již v 6. minutě trefil Lukáš Stoszek. Z nešťastného vstupu do zápasu se hosté poměrně rychle oklepali a v dalších minutá minimálně srovnali krok se svým soupeřem. Třebechovice se prezentovali aktivní hrou v pohybu. Díky tomu dokázali hosté zamotat domácí obraně hlavu, brankáře Martina Tomka ale ofenzivní hráči Třebechovic překonat nedokázali.

 

Domácí tým se neuchýlil ke krátkozrakému bránění těsného výsledku a i v dalším průběhu poločasu se pokoušel o navýšení skóre. Brankář Třebechovic Václav Cejnar ale nedopustil, aby se míč dostal za jeho záda, a poločas tak skončil těsným vedením domácí Roudnice 1:0. 

Nevyužívání příležitostí

Ve druhém poločasu oba týmy pokračovali ve svém aktivním přístupu ke hře. Hosté se kombinací snažili o vyrovnání, domácí se však nezatáhli ke svému pokutovému území a nadále se snažili o útočnou hru. V šancích se octl jediný střelec zápasu Stoszek, v dalších konfrontacích s Cejnarem byl však úspěšnější brankář hostů a domácí záložník další branku nepřidal.

 

Závěr zápasu si domácí tým zkušeně ohlídal a nedovolil hostům žádnou gólovou příležitost. Sami domácí mohli dokonce své vedení ještě navýšit. Žádný z brankářů už ale neinkasoval, a zápas tak skončil výhrou Roudnice, ke které domácí nakročili už v 6. minutě.  



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , M. Novotný [-] , J. Brendl [-] , Z. Bednář [-] - L. Stoszek [-] (89. J. Novotný [-] ) , J. Krejcar [-] , G. Bendig [-] , T. Vlasák [-] , J. Tomeš [-] - T. Kučera [-] , L. Stozek [-] (89. J. Novotný [-] ) -

SK Třebechovice pod Orebem
V. Cejnar [-] - M. Bíl [-] (71. R. Bíl [-] ) , J. Lochman [-] , J. Kolínek [-] (57. D. Hruška [-] ) , P. Krejčí [-] - J. Želízko [-] , M. Vích [-] , M. Věříš [-] , M. Lukášek [-] - D. Bušák [-] , J. Šreibr [-] - J. Krejcar [-] , Š. Mindek [-]

ŽK: 71. Z. Bednář - 58. J. Šreibr , 83. M. Věříš , 87. D. Hruška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kalaš Radek - BUCHTA Petr, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.