Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:5
(2:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Hosté přestříleli domácí celek


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli svižný první poločas

Zápas se hrál na ideálním povrchu, kdy déšť z předchozích dnů pomohl rychlosti odskoku míče. To se ale brzy negativně projevilo v podobě spousty nepřesností ve hře domácího týmu.

Vedení se ujal tým hostí po rychlém brejku, kdy tváří v tvář gólmanovy nedal šanci hostující útočník a v 10 minutě vstřelil František Silný první branku utkání 0:1.

Neuběhlo ani 2 minuty a po rohovém kopu Tomáše Tetery se pověsil do vzduchu Jirka Omelka a krásnou hlavičkou překonal Davida Kulhavého v bráně hostí 1 :1.

Chvíli po rozehrání navázali domácí několika polo šancemi, ale finální přihrávky se nedařili podle představ. Hosté odpověděli nejlépe, jak mohly. Obrana Popovic podcenila svižný povrch a nechala opět útočníka hostí jet na gólmana Hanáčka, který tahal míč ze sítě podruhé. To vše se odehrálo ve 29 minutě, střelcem branky se stal Marek Střítecký – 1:2.

Domácí navázali tlakem, který se vyplatil v podobě vlastního gólu hostujícího obránce. Ten nešťastně, ve 42 minutě, v dobrém úmyslu zabránit Omelkovi hlavičkovat, tečoval ve výskoku centr z pravé strany hřiště pod horní část konstrukce brány. Stavem 2:2 se uzavřela kapitola prvního poločasu.

Hosté efektivnější v koncovce

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, spousty nepřesností, hra se sice přelévala nahoru a dolů, ale fotbalovosti se divákům nabídlo poskrovnu.

Pro jejich potěchu, hlavně hostujícím fanouškům, alespoň padaly góly. Gól na 2:3 byl jako přes kopírák gólů z prvního poločasu. Hostující útočník sám proti gólmanovy pohodlně skóroval, v čase 52 minutě a střelcem branky se stal Rostislav Zlámalík. Další gól přidal huštěnovský záložník v 75 minutě Markem Stříteckým, který nádhernou střelou z 20ti metrů blízko rohu šestnáctky. Míč zavěsil do protilehlé šibenice a byl to nejkrásnější gól utkání – 2:4.

Domácí ještě snížili na 3:4. Za minuty se Masaryk se hezky prosadil po pravé straně hřiště a našel na zadní tyči nebojácně nabíhajícího Vaška Michelfeita, ten se hlavou trefil do protipohybu hostujícího brankáře.  - 3:4.

Domácí ve vidině srovnání více otevřeli hru. Snaha se projevila nastřelením tyče Omelkou a když se nepodařilo skórovat domácím,  následoval trest v podobě posledního gólu utkání na - 3:5. Opět byl hostující útočník Lukáš Puškáč sám proti gólmanovy Hanáčkovi neomylný.

Špatné bránění, špatné rozehrávky zálohy a neproduktivní zakončování domácích se projevilo na další prohře Popovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimránek – trenér domácích:: Do utkání jsme nastoupili s obměněnou sestavou a pouze s jedním náhradníkem, který laboruje se zraněním. Máme velkou marodku a to nám svazuje nohy a limituje nás to. Jsme kousek od sestupu a každý zápas je pro nás v podstatě existenční. Na Huštěnovice jsme si věřili, ale hosté předvedli kompaktní hru celých 90 minut. My jsme měli pouze pár dobrých momentů a to je málo. Máme pár nových tváří v týmu a tak věřím, že se postupně budeme sehrávat a předvádět našim fanouškům lepší fotbal a s ním taky lepší výsledky.


Sestavy


TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - J. Hanáček [-] , M. Obal [-] , L. Masaryk [-] , J. Tvrdoň [-] , T. Hladný [-] , M. Prajza [-] , R. Viktora [-] (46. P. Šácha [-] ) , V. Michelfeit [-] , J. Omelka [-] , L. Mimránek [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
D. Kulhavý [-] - M. Střítecký [-] (78. P. Kanyza [-] ) , L. Puškáč [-] , J. Petrželka [-] , R. Zlámalík [-] , P. Černý [-] , P. Straka [-] , F. Silný [-] (49. M. Šimčík [-] ) , A. Váverka [-] , O. Adamík [-] , D. Tománek [-] (82. J. Melichárek [-] )

ŽK: 23. M. Střítecký .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Fišera Martin - KAŇOVSKÝ Robert (N), VAGDAL Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.