2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí herně nezklamalo, body ale zůstaly v Litoměřicích


Branky


0

Favorit se hodně natrápil, přesto po výhře 2:1 zůstává v kontaktu se špičkou tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubí aktivní hrou zaskočilo domácí

Litoměřice B, stejně jako před týdnem v Černivu, první poločas zase tak dobře neodehrály. Problémy jim dělal soupeř, který je aktivně napadal a byl opravdu velmi nepříjemný. I přesto měli domácí tři dobré šance. Ale střelecky se jim v prvních 45 minutách nedařilo.

Dvě podobné akce zakončil vždy Císař

Na branky si museli diváci počkat až do 68. minuty. To domácí pronikli do pokutového území, míč se dostal na vápno k Císařovi, který prostřelil Kusého. A ten samý hráč se po velmi podobné akci trefil v 83. minutě, těsně před vlastním střídáním. Čestný, ovšem zasloužený zásah Dubí, obstaral v 89. minutě Brezovský, když jeho střela doskákala za čáru do protipohybu Folbergera.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "V úvodu měli kluci problémy. Dubí se tu představilo v dobrém světlě a jeho presink nám dělal problémy. Po změně stran se náš výkon zlepšil a přišly i branky. Ale nic lehkého to nebylo, Dubí nám to hodně ztížilo."




Sestavy


FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - J. Seidl [-] , J. Horváth [-] , M. Letafka [-] , J. Kleniar [-] - M. Císař [-] (83. M. Cerman [-] ) , M. Horváth [-] (43. D. Pekař [-] ) , T. Hruška [-] , M. Janča [-] (46. P. Tichý [-] ) - P. Hýř [-] (46. M. Břeň [-] ) , V. Flégl [-] (58. V. Starý [-] )

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - V. Smolný [-] , R. Farkaš [-] , D. Jelonek [-] , J. Ulip [-] , P. Doubek [-] , V. Karrmann [-] (85. J. Brezovský [-] ) , J. Mucha [-] (66. J. Rajtora [-] ) , J. Husák [-] , L. Daniš [-] , L. Havlín [-]

ŽK: 80. M. Břeň .
Hráči zápasu: J. Horváth , M. Císař .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kloub Lukáš - TORÁČ Martin, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.