Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov předvedl poločas hrůzy, pak snový obrat


Branky


0

Chlumec si musí drbat hlavu. Ztratil nadějný náskok, v poslední minutě navíc zahodil i penaltu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na hřišti kralovali

Chlumečtí fotbalisté se loučili se sezónou v domácím prostředí. Přijel k ním první Chuderov, který si už minulý týden zajistil konečné prvenství a také možnosto postoupit do I.A třídy. Domácí ještě bojovali o lepší umístění v obrovsky vyrovnané tabulce. Na podzim se zrodil těsný výsledek, Chuderov tehdy doma porazil Chlumec 2:1. Úvod zápasu byl hodně útočný, vždyť za 25 minut padlo hned pět branek. Do vedení šli domácí, když se po osmi minutách trefil Sak. Lídr tabulky však skóre bleskově otočil. Uběhlo čtvrt hodiny hry a vyrovnání zařídil Michal Rohlík, za tři minuty dostal hosty do vedení jejich nejlepší střelec Martin Jouza. Jenže pak zase padaly branky na druhé straně. Na 2:2 dával nejlepší domácí střelec Lukáš Mach. Vedení pak chlumeckému celku vrátil Michal Škultéty. Docela rušný první poločas pak zakončil minutu před koncem Pavel Uhlíř, který upravil na 4:2 pro domácí Chlumec.

Bakiu změnil stranu a chytil penaltu

Po změně stran přišla velmi rychle kontaktní branky. V 53. minutě totiž hosty vrátil zpět do zápasu Radek Špaček. Domácí pak trefili brankovou konstrukci. Poslední čtvrt hodina pak patřila Chuderovu. Nejprve na 4:4 vyrovnal Michal Gabriel, pět minut před koncem pak definitivně rozhodl opět Martin Jouza, který se s 19 zásahy stal druhým nejlepším střelcem celé soutěže. Minutu před koncem ale mohl Chlumec vyrovnat. Chrudimský se totiž postavil k penaltě, jenže brankář Luan Bakiu skočil na jinou stranu, než je u něj zvykem a pokutový kop zneškodnil. Chlumec tak zakončil sezónu s 37 body a patří mu konečné desáté místo. Chuderovu pak 53 bodů stačilo na prvenství v celé soutěži.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Ačkoliv to tak nevypadá, oba brankáři předvedli velmi dobré výkony. Hrálo se z obou stran opravdu velmi útočně. Samozřejmě jsme mohli v závěru vyrovnat, ale Chrudimský nedal penaltu."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Z naší strany to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase ostuda a propadák, ve druhém ukázka morální síly mužstva. V poslední minutě mohli domácí vyrovnat z penalty. Naštěstí jsem po dvou letech změnil stranu a penaltu chytil (smích)."



Sestavy


TJ Chlumec
M. Kubec [-] - P. Škvor [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] , M. Semenský [-] , L. Šulc [-] , M. Šindelář [-] , P. Valenta [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , M. Sak [-]

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , D. Žárský [-] (10. R. Špaček [-] ) , M. Rohlík [-] - M. Protschke [-] , P. Fousek [-] , S. Vosyka [-] - M. Jouza [-] , M. Gabriel [-] , T. Krnáč [-] (44. Z. Zvonek [-] )

ŽK: 65. M. Sak , 70. P. Uhlíř - 68. M. Rohlík , 76. J. Rohlík .
Hráči zápasu: M. Škultéty , P. Uhlíř - M. Jouza , L. Bakiu .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mecl Marcel - DOUBEK Tomáš, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.