3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov opět ukázal, že doma body nerozdává


Branky


0

Naopak Chlumec předvedl bezkrevný výkon a dohrával bez vyloučeného Vacovského.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance moc nebyly, spíše se bojovalo

Oba celky už před vzájemným duelem u Ploučnice věděly, že se sestupu bát nemusí. Chlumec na jaře přeci jen vydoloval více bodů, jenže Benešov je na svém hřišti opravdu silný, byl tedy mírným favoritem. Na podzim ovládl vzájemný zápas Chlumec, který doma vyhrál 4:1. První poločas byl docela vyrovnaný. Hosté hráli poměrně tvrdě, hodně se bojovalo a šancí moc nebylo. I díky tomu se do kabin odcházelo za stavu 0:0. Je ale pravdou, že Benešov byl lepším celkem, hosté se prakticky k ničemu nedostali.

Gól a vyloučení rozhodlo

Druhý poločas už patřil benešovským fotbalistům. Na úvodní trefu se čekalo do 48. minuty. Po rohovém kopu se k míči dostal Pařízek a krásnou střelou ho poslal do šibenice. Druhá pohroma pro Chlumec přišla o minutu později. Krajní záložník Lukáš Vacovský dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy. V 62. minutě poslal pas za obranu Mottl, kam si naběhl Kolář. Brankář Kunc proti němu vyběhl, ale domácí záložník ho umě přehodil. A dvacet minut před koncem skóre uzavřel Daniel Marek, který se prosadil pěknou střelou k tyči. I když v deseti chlumečtí fotbalisté hráli lépe, než v jedenácti, jejich porážka byla zasloužená. Benešov vyhrál potřetí v řadě při skóre 10:0! A poskočil na osmé místo. Přitom na třetí Soběchleby ve vyrovnané tabulce ztrácí pouhé dva body. Chlumec je devátý se ziskem 37 bodů. Benešov se loučí se sezónou na půdě posledních Malšovic, Chlumec má svou derniéru doma, kdy přivítá vítěze celé soutěže - FK Chuderov!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Byla to zasloužená výhra. První poločas byl hodně bojovný, šancí moc nebylo. Po změně stran jsme dali rychle první branku, navíc vzápětí přišli hosté o vyloučeného hráču. Pak už jsme dominovali, byl to dobrý výkon. Pochvalu zaslouží všichni, hlavně obrana funguje v posledních zápasech na jedničku."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Prohráli jsme na jaře teprve potřetí. Jenže hráči ani neohrozili domácího brankáře. V deseti jsme paradoxně hráli hezčí fotbal, než před vyloučením."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , A. Pop [-] (32. J. Polanský [-] ) , D. Marek [-] (75. V. Verbíř [-] ) , D. Mottl [-] , R. Horvát [-] , L. Knespl [-] , M. Hora [-] (60. L. Krédl [-] ) , P. Ondrejkovič [-] , K. Pařízek [-] , J. Staněk [-]

TJ Chlumec
J. Kunc [-] - M. Růžička [-] (86. L. Šulc [-] ) , P. Valenta [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , P. Uhlíř [-] , J. Škoda [-] (68. M. Šindelář [-] ) , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , P. Švanda [-] , M. Semenský [-]

ŽK: 48. D. Marek , 63. K. Pařízek , 85. P. Ondrejkovič - 37. L. Vacovský , 88. L. Šulc . ČK: 49. L. Vacovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - CVACHOUŠEK František, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.