0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:45

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Kudrmana šokoval lídra z Chuderova


Branky


0

Nováček z Tisé předvedl na půdě prvního celku tabulky parádní výkon a zvítězil 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stínenm bylo zranění domácího brankáře

Do dopoledního zápasu nastoupil v roli favorita pochopitelně domácí Chuderov, který je v čele soutěže. Aktuálně ho ale provází defenzivní neduhy, když v posledních dvou zápasech (doma Heřmanov, venku Chabařovice) inkasoval celkem devět gólů. To Tisá se na jaře docela zvedla, navíc v posledním kole velmi šťastně porazila Benešov. Chuderov zase předvedl parádní obrat v Chabařovicích. Na podzim přitom Chuderov přestřílel Tisou na jejím hřišti 4:3. Na výborně připraveném hřišti začali lépe hosté. Ve 28. minutě totiž dostal parádní míč za obranu Kudrman, který utekl obraně a překonal brankáře Bakiu. Pro něj záhy utkání skončilo, když musel pro zranění střídat (naštípnutá holenní kost, problémy s kotníkem) a do branky musel náhradník Kubálek. Chuderov se dostával na dostřel, ale brankář David byl v brance Tisé v sobotu bezchybný. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 0:1 pro Tisou.

Útočník Kudrman dokonal hattrick

Po změně stran pokračovala Tisé ve velmi dobrém výkonu a Chuderov nemohl vyrovnat. Naopak po hodině hry v rozmezí tří minut dvakrát inkasoval a bylo prakticky hotovo. O oba tiské góly se postaral opět Kudrman. V 62. minutě vystihl špatnou domácí rozehrávku, dostal do do sóla a překonal Kubálka. A o chvilku později lovil chuderovský brankář opět míč ze své sítě. Hostující kapitán Kabátník zavezl míč až k autové čáře. Následoval centr, který doklepl do sítě Kudrman. Kdo jiný. Zbylých 25 minut už hosté dohráli bez inkasované branky a v boji o záchranu získali nečekané, ale velmi důležité tři body. Chuderov je tak stále na první místě, na Heřmanov má pětibodový náskok. To Spartak Tisá poskočil na osmou příčku a třeba na Malšovice, které jsou třetí od konce, má šestibodový náskok. V dalším kole cestuje Chuderov na hřiště sestupem ohroženého Horního Podluží, Tisá pak doma hostí nebezpečné Trmice.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Myslím si, že vyhrál lepší tým. Kluci předvedli parádní výkon, vycházely nám brejkové situace, dobře zachytal brankář. Výsledek mě mile překvapil. Diváci se podle mě vůbec nenudili, tři body máme zaslouženě."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] (31. P. Kubálek [-] ) - R. Moučka [-] , M. Kubík [-] (63. J. Jarošík [-] ) , P. Fousek [-] - D. Žárský [-] , Z. Zvonek [-] (80. M. Vrbíček [-] ) , M. Gabriel [-] , M. Protschke [-] , R. Kratochvíl [-] - M. Jouza [-] , M. Rohlík [-]

TJ Spartak Tisá
J. David [-] - V. Burian [-] , M. Povejšil [-] , V. Kabátník [-] , R. Pešata [-] - R. Zíta [-] (76. J. Povejšil [-] ) , J. Beneš [-] - L. Kudrman [-] , Z. Hanzl [-] - J. Fryček [-] (44. L. Rehn [-] ) , V. Machek [-]

Hráči zápasu: V. Kabátník , L. Kudrman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Teska Miroslav - MECL Petr, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.