2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu o druhé místo zvládl lépe Heřmanov


Branky


0

Tým z Děčínska remizoval v Soběchlebech a lépe zvládl pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanovští sbírali jednu kartu za druhou

Šlágr I.B třídy se hrál v Soběchlebech. Na hřiště, které je mezi Ústím a Teplicemi, přijel Heřmanov. Jednalo se tedy o souboj třetího a druhého celku tabulky. Na podzim se na hřišti ve Fojtovicích hrál výborný fotbal. Po remíze 4:4, kdy Heřmanov dotáhl poločasovou ztrátu 1:3, ovládly Soběchleby penalty. Tentokráte se začalo docela opatrně. Heřmanov v úvodu působil nervózním dojmem a za první půli nasbíral čtyři žluté karty. V domácím dresu se dostal do dvou šancí Kudža. Ten nejprve špatně vyhodnotil situaci a místo přihrávky zvolil střelu, která šla vedle. Pak byl v další šanci faulován. Hříšníkem byl Wenzel a následoval pokutový kop. Jenže ten zahodil Mokriš, kterého vychytal Herák. O sedm minut později přišel heřmanovský trest. Na výlet se vydal aktivní Šturm, vyměnil si míč s Betyárem a poprvé překonal Píchu. A jelikož už se ani jeden tým brankově neprosadil, šlo se do kabin za stavu 0:1 z pohledu domácích Soběchleb.

Pokorný vystřelil remízu přímo z rohového kopu

Po změně stran byly role na hřišti jasně dány. Domácí se tlačili do útoku a chtěli vyrovnat, Heřmanov zase hrozil z brejků. Soběchleby se dočkaly v 65. minutě. Trestný kop kapitána Mráze z levé strany skončil na zadní tyči, kde nikým nekrytý Mokriš nedal Herákovi šanci. Hosté se do vedení opět dostali v 74. minutě po šikovném uvolnění Betyára ve vápně, který nadvakrát dotlačil míč do sítě. Za tři minuty mohl domácí dorazit Stehlík. Ten se po přihrávce Betyára objevil ve vyložené šance, ovšem Pícha byl na místě. Zoufalá snaha Soběchleb o vyrovnání gradovala v poslední nastavené minutě. Přímo z rohového kopu se fantasticky trefil Pokorný a poslal utkání do penaltového rozstřelu.

Bonusový bod putoval do Heřmanova, rozhodli brankáři

Penaltový rozstřel se protáhl až do 11. série. V ní se ke slovu dostali i oba brankáři. Zatímco domácí Pícha svůj pokus neproměnil, jeho kolega Herák byl úspěšnější a bod navíc tak putuje do Fojtovic. Heřmanov tak má na druhém místě dvoubodový náskok právě na Soběchleby. A s kým hrají oba celky v dalším kole? Heřmanov hraje doma, když v neděli od 17.00 přivítá v tabulce pátý Union Děčín. Soběchleby se naopak v sobotu od 13.30 představí na půdě zachraňujících se Chabařovic.



Ohlasy k zápasu



TJ Heřmanov
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Myslím si, že jsme byli v zápase mírně lepším celkem. Budu upřímný, rozhodla moje nepřesná koncovka. I soupeř ovšem ukázal velkou kvalitu a remíza je nakonec spravedlivá. Škoda prohraných penalt."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - J. Řehák [-] , D. Netušil [-] , V. Havlík [-] , A. Klinger [-] , J. Kudža [-] , J. Renč [-] , V. Poláček [-] , L. Mráz [-] , M. Pokorný [-] , V. Mokriš [-]

TJ Heřmanov
P. Herák [-] - M. Šturm [-] (57. K. Stehlík [-] ) , Z. Čapek [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] , P. Líbal [-] -

ŽK: 41. V. Havlík , 60. J. Kudža , 63. A. Klinger , 85. V. Mokriš - 10. M. Betyár , 25. R. Wenzel , 28. T. Vlasák , 44. J. Mataj , 52. M. Šturm .
Hráči zápasu: M. Pokorný , L. Mráz - M. Šturm , M. Betyár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - ŠEFČÍK Josef, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.