2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice prochrápaly první půli a odjely z Benešova s prázdnou


Branky


0

Domácí se vybičovali k výbornému výkonu a porazili papírového favorita 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu jasně vládl Benešov

Domácí celek byl po delší době takřka kompletní, naopak Trmice počítaly několik ztrát. Úvodních 45 minutě patřilo Benešovu, naopak Trmice zaostávaly. Chyběla jim bojovnost, mezihra a chuť hrát. Benešov hrál po zemi a hosty přehrával. První trefu obstaral ve 23. minutě Knespl. Ten se dostal k míči po akci z levé strany, obtočil se kolem obránce a prostřelil Ajma. Ve 39. minutě rozjel akci levý bek Staněk, míč se dostal ke Kolářovi a domácí kapitán si poradil. Hosté se do vyložené šance nedostali.

Domácím docházel dech, čisté konto ale udržel

Trmický kouč Pavel Čapoun musel v kabině zvednout hlas. A malá bouřka přinesla ovoce. Trmice byly aktivnější, domácím docházely síly. Ale z tlaku hosté žádnou branku nevyužili, pozorný Minařík udržel čisté konto. Je pravda, že ve druhém poločase se zhoršil terén, na kterém už se nemohlo tolik kombinovat.



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Výborný zápas, možná nejlepší výkon v sezóně. Hlavně v první půli jsme kvalitního soupeře přehrávali a do ničeho nepustili. Pak nám už docházely síly, ale důležitou výhru kluci udrželi."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Začali jsme špatně, přesně jako proti Chlumci. Zdálo se mi, že si hráči přišli zahrát bezstarostný fotbálek. Po důrazné domluvě se náš výkon zlepšil, byly tam šance. Ale gól nepřišel."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - D. Mottl [-] (75. V. Verbíř [-] ) , L. Knespl [-] , J. Staněk [-] , R. Kolář [-] , F. Kropáč [-] , J. Jäger [-] (75. M. Sihelník [-] ) , K. Pařízek [-] , D. Marek [-] , R. Horvát [-] , M. Hora [-]

MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , K. Tahal [-] , J. Hrudka [-] , P. Šalda [-] (40. M. Cibrík [-] ) , R. Auervek [-] , M. Petera [-] , J. Chrudimský [-] (46. S. Puchta [-] ) , P. Tadlánek [-] , V. Jaroš [-] (75. I. Kadros [-] ) , D. Nekola [-]

ŽK: 48. L. Knespl , 74. F. Kropáč , 84. M. Sihelník - 72. V. Jaroš , 82. J. Hrudka .
Hráči zápasu: J. Minařík , L. Knespl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cvachoušek František - SPIŠÁK Dušan, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.