4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno navazuje na domácí vítěznou sérii


Branky


0

V neděli do Břízek dorazila rezerva Frýdlantu a jelikož sobotní výsledky rezervě Mšena nahrály, zůstal v ohrožení sestupu pouze hostující tým. Ačkoli Mšenu scházelo z různých důvodů několik klíčových hráčů, tak hráči podali kvalitní výkon a díky výhře zůstávají na sedmé příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné vedení hostů

Mšeno si udržovalo od začátku mírnou převahu a častěji se dostávalo k zakončení, scházela však přesnější finální přihrávka a důraz v zakončení. O výsledku prvního poločasu tak rozhodla chyba Mšena ve 43. minutě, kdy při ojedinělé akci hostí, nezachytili domácí hráči na půlce rychlý útok Frýdlantu, Coufal obešel vše co mu stálo v cestě a zavěsil do prázdné branky, 0:1.

O poločasové přestávce změnilo Mšeno rozestavení z 4-5-1 na 4-4-2 a chtělo co nejdříve vyrovnat. Prvních deset minut druhého poločasu se však domácí s touto změnou srovnávali, čehož Frýdlant využil k tlaku, ze kterého však nic nebylo. Za zmínku u domácích stojí jen střela Hýře, který orazítkoval břevno. Po deseti minutách se Jiskra zakousla do svého soupeře a začala ho zatlačovat do defenzívy. V tomto tlaku jí pomohl i ,,kapitán'' Frýdlantu, kdy v 60. minutě zbytečně tvrdě fauloval Fleka a po druhé žluté musel pod sprchy. Hned za šest minut Jiskra svou převahu vyjádřila i brankově, kdy po rohu hostů rychle vyvezla míč a po krásné kolmici svou šanci proměnil Veselouš. V 73. minutě zahrávalo Mšeno roh, odražený míč se dostal k Hýřovi a ten vymetl pavouky ze šibenice - 2:1 pro Mšeno. V 79. minutě nacentroval Janovský a Dresler se na zadní tyči nemýlil. V 84. minutě zahodil Škvor pokutový kop za faul ve vápně, ale hned za dvě minuty Dresler pečetil zasloužené vítězství Mšena. To odehrálo své poslední utkání doma a pomstilo áčko, které den předtím své utkání s Frýdlantem prohrálo.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Jsem moc rád, že jsme své poslední domácí utkání zvládli a že i bez několika důležitých hráčů jsme dokázali, že umíme hrát fotbal. Tento tým se od začátku sezony velmi zlepšil a na to jak je mladý, předvádí kvalitní výkony. Pomáhají v tom samozřejmě i starší hráči, kteří ty mladý kluky ukočírují. Jsem na svůj tým pyšný. Tým dnes opět bojoval a již po několikáté otočil utkání ve svůj prospěch.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - P. Dresler [-] (86. M. Horna [-] ) , T. Veselouš [-] , D. Svoboda [-] , P. Janovský [-] , O. Hýř [-] , L. Pešat [-] , B. Novotný [-] , T. Flek [-] (62. D. Živěla [-] ) , J. Regenermel [-] , M. Škvor [-]

Slovan Frýdlant B
J. Tauš [-] - M. Scheidl [-] , L. Peml [-] , P. Coufal [-] - M. Weidisch [-] (79. M. Patrman [-] ) , J. Štrbák [-] (29. D. Ponc [-] ) , M. Lopuszynski [-] , J. Bartoš [-] - K. Suk [-] (74. K. Krawczyk [-] ) , T. Jelínek [-] , M. Stýbal [-]

ŽK: 52. O. Hýř - 38. L. Peml , 41. M. Stýbal , 45. D. Ponc , 84. J. Bartoš . ČK: 60. M. Stýbal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Frýda Lukáš - ŠŮMA Josef, BOHATA Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.