Mendlík zachránil hostům bod


Branky


0

Tři minuty po začátku utkání a tři minuty před koncem utkání - to jsou časy, kdy padaly v Doksech branky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé otevření skóre

Tři minuty po úvodním hvizdu a tři minuty před závěrečným padly obě branky utkání v rámci I. B třídy mezi Doksy B a Pěnčínem. Tu první vstřelil Martin Horčík po velmi důrazném začátku domácích. Po útoku zleva se domácí dostali na dostřel Semeckého branky a jeho netaktické vyběhnutí, jinak výborného gólmana, dalo prostor ke dvěma přihrávkám, aby z odraženého míče Horčík nekompromisně pod břevno skóroval 1:0. Zápas pokračoval ve znamení větší iniciativy domácích, a to až do šedesáté minuty, kdy došlo k vystřídání Františka Picka. Do té doby měla rezerva Doks několik příležitostí ke vstřelení gólu, ale neschopnost útočníků dostat míč do sítě byla neobvyklá.

 

Změna rolí

 

Pěnčínští si postupem času vytvořili menší převahu, ale jen výborný výkon Milana Szaba nedovolil hostům skórovat. Domácím nelze upřít snahu bojovat, ale v trochu pozměněné sestavě na ně ke konci zápasu doléhala únava a stále víc bránili jednobrankový náskok. Když se zdálo, že výhra je na dosah, tak se po špatném odkopnutí míče od domácí branky dostal útočník hostů Tomáš Mendlík k balónu a přízemní prudkou střelou k tyči srovnal skóre 1:1. Utkání bylo vedeno korektně, k čemuž napomohla svými výkony i trojice rozhodčích.

 

Autor: Martin Jakša



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Jirák Jiří - BOHATA Antonín, ŠPÁTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.