2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 14:00

20.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozstání zvítězilo v duelu proti Mšenu


Branky


0

Za občasného sněžení se odehrálo utkání 20. kola 1. B třídy. V něm Rozstání hostilo rezervu Mšena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběžné vedení Rozstání

K dalšímu utkání vyrazila Jiskra do Rozstání, kde nastoupila proti silnému Rozstání. Od začátku se hrál vyrovnaný a z obou stran nepřesný zápas. Do první šance se dostal domácí tým, ale samostatný únik po vystižené přihrávce obrany hostí brankář Braniš vyrazil. Poté se ke krásné střele na zadní tyč dostal Hýř, ale brankář Kotlár jeho střelu vyrazil. Jiskra byla domácímu týmu vyrovnaným soupeřem, ale kazila finální přihrávky, domácí ve 37.minutě využili rychlý brejk a po povedené narážečce se prosadil Pavlů tečovanou střelou na zadní tyč. 1:0 pro domácí. Ve 40. minutě se hostům podařila kolmice a Dresler upaloval na branku domácích. Z vápna však vystřelil slabě a tak opět vynikl Kotlár v brance domácích. Za stavu 1:0 se šlo do kabin.

Kotlár měl jít předčasně do sprch!

Po přestávce Jiskra zpřesnila hru, ale domácí pozorně bránili a podnikali nebezpečné protiútoky. Jeden samostatný únik se jim podařil v 65. minutě, ale brankář Braniš velmi dobře zasáhl. V 67. minutě zahrávali hosté přímý kop, ten rozehrál Škvor. Prudkou ranou trefil brankáře, od kterého se míč odrazil do pole a Matoušek v pádu trefil pouze tyč. V 75. minutě hrubě ovlivnil utkání rozhodčí Vacek. Veselouš po krásném vysunutí postupoval sám na branku hostů, předkopl si míč, Kotlár vyběhl za pokutové území a rukou míč chytil. Rozhodčí odpískal přimý kop, ale brankáři hostí udělil pouze žlutou kartu, ačkoliv dle řádů musí přijít karta červená. Následný přímý kop zahrával opět Škvor, ale slabou střelu přes zeď brankář Kotlár chytil. V 81. minutě se domácím podařil rychlý kontr, u hostí se nakumulovalo několik chyb a Tvrzník pečetil výhru do branky bezmocného Braniše. Ten se ještě vytáhl v 85. minutě, kdy vytěsnil povedenou střelu domácích pod břevno. Hosté se snažili alespoň o snížení, ale to se jim nepodařilo. Za zmínku ještě stojí střela Dreslera, která minula branku o centimetry.



Ohlasy k zápasu



Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Dnes jsme sehráli smolné utkání a ačkoli jsme nebyli kompletní, byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem. S prvním poločasem nejsem moc spokojený, v něm bylo mnoho nepřesných jednoduchých přihrávek a absolutně se nám nedařily finální přihrávky. Ale i tak jsme měli několik šancí ke skórování. Ve druhém poločase se naše hra zpřesnila, ale několikrát nám chyběl kousek štěstí, aby míč zapadl do branky. Viz další námi nastřelená tyč. V 75. minutě nás okradl rozhodčí o přesilovku a to ani nemluvím o tom, že za domácí by do branky musel hráč. Chápu otočený aut, neodpískaný faul, ale takovéto hrubé chyby by si rozhodčí dovolit neměl. I tak jsme bojovali až do konce, ale již druhý zápas se nám nepodařilo vstřelit branku. O to důležitější bude příští utkání s Hrádkem B, které musíme zvládnout, abychom ho udrželi pod sebou.



Sestavy


TJ Sokol Rozstání
D. Kotlár [-] - M. Botka [-] , M. Šindelář [-] (64. J. Tvrzník [-] ) , J. Tomáš [-] , M. Jíra [-] - R. Passian [-] , M. Pavlů [-] , J. Husák [-] (87. V. Ulrich [-] ) , O. Drbohlav [-] - L. Smrž [-] (68. J. Pošva [-] ) - J. Čihula [-]

Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - T. Veselouš [-] , L. Matoušek [-] , M. Šourek [-] , K. Vanc [-] (68. P. Hollmann [-] ) , P. Dresler [-] , D. Nguyen [-] , O. Hýř [-] (71. P. Pech [-] ) , D. Živěla [-] , T. Flek [-] , M. Škvor [-]

ŽK: 75. D. Kotlár , 83. J. Tvrzník - 53. D. Živěla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vacek Tomáš - HORÁČEK Michal, LOPUSZYNSKI Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.