Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

17.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno B překvapilo a zvítězilo s Holany!


0

Po 17. kole máme na světě velké překvapení v naší soutěži. V neděli Mšeno B hostilo FC Dynamo Holany, tedy tým s ambicemi na celkové vítězství v soutěži, nyní se jim ale celá situace zkomplikovala, protože ve Mšeně podlehly místní rezervě, která navázala na podzimní formu a z posledních 6 zápasů slaví čtvrtou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná převaha domácích

Do Mšena přijel druhý tým tabulky a přijel s plánem odvézt si tři body. Zvlášť když Jiskra v minulém zápase inkasovala debakl v Přepeřích. Tento plán navíc posílila sedmá minuta utkání, kdy se po rohu odrazil míč na vápno domácích a Sýkora trefil přesně na zadní tyč, 0:1.Tato branka však Mšeno nepoložila. Mšeno začalo hrát kombinačně a v 15.minutě se hezkou střelou prosadil Novotný. Hned v 18. minutě unikl Veselouš a z otočky míč nechytatelně vyslal na zadní tyč Vorlíčkovi svatyně. 2:1 pro domácí. I poté mělo Mšeno převahu a místy hráči Holan nevěděli kam dřív skočit.Jiskra byla lepší,živější a tuto převahu potvrdila ve 24. minutě další brankou. Byla to nejhezčí branka utkání, kdy si Marek Filip s Veseloušem ukázkově vyměnili míč a druhý jmenovaný zakončoval do prázdné branky. Pak se hra uklidnila, ale i tak měla Jiskra několik dalších šancí.Ke slovu se dostali i hosté, ale do poločasu se stav nezměnil.

Body zůstaly ve Mšeně

Do druhé části utkání nastoupili domácí s cílem neinkasovat, ale to se po chybě v rozehrávce a centru do vápna, nepodařilo. Nikým neatakován hlavou zavěsil Lebduška. Od této chvíle se Jiskra začala bát o výsledek a Holany ucítily šanci na vyrovnání. Hosté se dostali do několika šancí, ale částí díky nešikovnosti a částí díky zlepšené obraně Mšena, oproti předcházejícím utkáním, se jim vstřelit regulérní gól nepodařilo. V 78. minutě se totiž po dlouhém autu prosadil hostující hráč, ale dle rozhodčího si pomohl faulem. Poté se na hřišti začalo červenat. V 80.minutě byl vyloučen hostující Sýkora a to za urážku rozhodčího a v 90. za nesportovní chování po druhé žluté Bečvařík. V 91. minutě ještě domácím zatrnulo naposledy a to když hostující hráči zaklepali míčem na tyč. Hned poté rozhodčí Řezáč odpískal konec a domácí se mohli poprvé v této sezóně radovat ze zisku tří bodů. Toto vítězství je o to cennější, že béčku nepřišel na pomoc žádný hráč A mužstva Mšena. V příštím kole jede Jiskra na hřiště posledních Zákup a pokud chce pomýšlet na záchranu, musí přivézt tři body.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Mšeno B
Miroslav Braniš (trenér): Musím mužstvu poděkovat za bojovný výkon.To co jsme hráli v prvním poločase je to,co bychom chtěli hrát.Rychlá kombinační hra.Ve druhém poločase jsme si nechali dát laciný gól a pak jsme se začali bát o výsledek.I tak jsme vítězství udrželi a vybojovali cenné tři body.Musím pochválit celý tým,ale dva hráče musím vyzvednout.Jedním je Mára Šourek,který ve chvíli,kdy nám schází pro zranění dvojice stoperů Vanc,Matoušek a z áčka nikdo pomoct nepřišel,zvládl tento těžký post s přehledem a druhým je Veselouš,který vstřelil dvě branky.Věřím že nám toto vítězství zvedne sebevědomí a že budeme bodovat i v dalších utkáních.




Sestavy


Jiskra Mšeno B
D. Braniš [-] - M. Filip [-] , B. Novotný [-] , T. Flek [-] , L. Pešat [-] , M. Šourek [-] , T. Veselouš [-] , D. Svoboda [-] , O. Hýř [-] , P. Janovský [-] , M. Škvor [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - O. Kočí [-] , L. Mikysa [-] , J. Koleňák [-] , P. Nedbal [-] - J. Souček [-] , P. Šanda [-] , P. Sýkora [-] , V. Serdel [-] - P. Lebduška [-] , J. Bečvařík [-]

ŽK: 21. M. Škvor , 42. L. Pešat , 56. B. Novotný , 60. M. Šourek , 90. P. Janovský - 23. L. Mikysa , 57. V. Serdel , 73. J. Bečvařík , 81. J. Souček . ČK: 83. P. Sýkora , 90. J. Bečvařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řezáč Jan - PRINZ Zbyněk, DVOŘÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.