2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

15.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva těžký duel zvládla


Branky


0

V úvodním kole 1. B třídy se střetla Lokomotiva Česká Lípa a Pěnčín u Liberce, dva celky z horních pater tabulky. Mírným favoritem utkání byli hosté, nakonec však zvítězili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Pěnčína

Pěnčín byl od počátku utkání lepším celkem, ale jeho zakončení bylo tristní. Domácí se dostávali do šancí po protiútocích, ale ty vyřešil Semenský. Hosté měli v prvním poločase čtyři velké šance, ale ani jedna neskončila v síti Lokomotivy.

Výhra Lokomotivy

Po přestávce špatně rozehrál Zdražil, po níž šel sám na branku Nevrlý a svojí šanci nepromarnil, Lokomotiva šla do vedení. V 60. minutě se prosadil Jaček a vyrovnal na 1:1. Poté to pro domácí nevypadalo vůbec dobře, Tomášek udělal zkrat, vrazil prudce do soupeře a následovala červená karta. I přes to, že Lokomotiva hrála v deseti, tak dokázala vstřelit branku, autorem byl Lupoměský a rozhodl o cenné výhře.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - D. Kliment [-] , M. Horáček [-] , J. Starý [-] , V. Česenek [-] - M. Špilka [-] , D. Tomášek [-] , L. Zlatníček [-] , J. France [-] (66. R. Lupoměský [-] ) - L. Nevrlý [-] (90. P. Čihák [-] ) - J. Brejcha [-]

TJ Sokol Pěnčín
M. Semenský [-] - J. Lhoták [-] , J. Bárta [-] , T. Mendlík [-] , J. Jaček [-] - M. Matějíček [-] , M. Kotrman [-] , J. Zdražil [-] , J. Žďárský [-] (66. V. Hauer [-] ) - R. Beneš [-] (80. A. Gábr [-] ) , D. Škréta [-]

ŽK: 68. D. Kliment , 78. J. Starý , 90. J. Podešva - 66. M. Matějíček . ČK: 79. D. Tomášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.