3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina přehrála Slavii poměrem 3:0


Branky


37. R. Žalman , 63. M. Blažej , 77. J. Věchet (p.)
0

Zápas dvou útočně laděných týmů vyzněl lépe pro domácí Cidlinu, která lépe proměňovala své šance a díky tomu vyhrála 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu dostávají do vedení

Oba týmy předváděly dobrou a rychlou práci s balonem. Cidlina spoléhala na postupnou a svižnou kombinaci, kterou ale hostující obránci neméně svižným pohybem vykrývali. Slavia čekala na své šance a rychlé přechody do protiútoků. Už v sedmé minutě se k volnému míči na hranici domácího vápna dostal Šimon Derner, který bez přípravy pálil těsně nad břevno branky Davida Průchy. Útočník Slavie se k další střele dostal ve dvacáté čtvrté minutě, kdy se z voleje opřel do přízemního centru z pravé strany. Ani v tomto případě ale Šimon Derner nezacílil přesně a jeho střela skončila nad břevnem Průchovy branky.

 

Skóre se poprvé měnilo ve třicáté sedmé minutě. Domácí Michal Blažej rozehrával několikátou standardní situaci. Jeho centr tentokráte přesně našel hlavu Radima Žalmana, který na zadní tyči hlavičkou pod břevno otevřel skóre zápasu. Ve zbytku poločasu se oba týmy dostaly k rozehrávce standardních situací, další branka už ale nepadla. Cidlina vedla po prvním poločase 1:0. 

Cidlina navyšuje vedení

Ve druhém poločase přibylo důrazných soubojů a míč a nedovolených zákroků. Většina z nich se ale odehrávala ve středu hřiště, a proto následné standardní situace nenabízely přímé ohrožení branky. V šedesáté minutě se do nadějného protiútoku dostal hostující Michal Dostál, který ale svůj postup zakončil nepřesným zakončením, ve kterém ho vyrušil domácí obránce. O minutu později se na druhé straně do šance dostal Jakub Trejbal, který kličkou obešel slávistického brankáře Jana Šebestu, následně už se ale octl v příliš velkém úhlu, a proto rozvlnil pouze boční síť. Nevyužitá šance mrzela domácí tým jen několik vteřin. V šedesáté třetí minutě se na pravé straně uvolnil Pavel Mejstřík, který nadýchaným centrem vyzval ke skórování do odkryté branky Michala Blažeje. Cidlina zvýšila své vedení na 2:0.

 

Vedením Cidliny neotřásla ani sedmdesátá třetí minuta, ve které byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Patrik Mokošín. V sedmdesáté páté minutě totiž ve vlastním vápně zahrál rukou hostující Jakub Lán. Po chvilkové diskusi hostujících hráčů s rozhodčími si míč na penaltový puntík postavil Jan Věchet, který bezpečně proměnil. V závěrečných minutách již Cidlina své třígólové vedení nepustila a zvítězila 3:0. 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Z naší strany to dnes nebyl špatný výkon, ale na domácí tým to nestačilo. Soupeři gratulujeme k zaslouženému vítězství.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
D. Průcha [-] - R. Žalman [-] , P. Mokošín [-] , M. Vincour [-] , J. Matějka [-] - M. Blažej [-] , P. Mejstřík [-] (81. A. Akpem [-] ) , P. Pokorný [-] (78. P. Obermajer [-] ) , J. Věchet [-] , J. Trejbal [-] (89. M. Holec [-] ) - T. Vaněk [-] (88. J. Jelínek [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - V. Horák [-] , J. Lán [-] , M. Šolc [-] , M. Mottl [-] - M. Dostál [-] , D. Veselý [-] - D. Chobotský [-] , Š. Derner [-] (80. J. Zahradníček [-] ) , T. Erber [-] (78. A. Zapletal [-] ) - M. Brázda [-]

ŽK: 39. J. Věchet , 58. P. Mokošín - 38. D. Chobotský , 76. J. Lán , 77. J. Šebesta . ČK: 73. P. Mokošín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.