3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec zvládl zápas s Kostelcem nad Orlicí


Branky


0

Červený Kostelec udělal velký krok za třemi body v závěru poločasu, kdy vstřelil dva rychlé góly. Ve druhé půli domácí neznervózněli, odpověděli na kontaktní branku Kostelce a vyhráli 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu ujímají dvougólového vedení

Na začátku zápasu se lépe uvedli hosté, kteří během prvních dvou minut dostali balon dvakrát před domácí branku a dvakrát nebezpečně zakončovali. V páté minutě se připomněli i domácí, kteří nadvakrát nebezpečně vystřelili na kosteleckého brankáře Tomáše Matouška. Oba týmy hrály od úvodu svižný fotbal, hráči s balonem se dlouho nerozpakovali a aktivně se pohybovali s míčem směr soupeřova branka. Postupem času začali být důraznější a přímočařejší fotbalisté Červeného Kostelce, kteří jako první skórovali. Ve dvacáté osmé minutě poslali domácí z pravé strany centr, na který si u přední tyče hostující branky počkal Ondřej Koval, který z bezprostřední blízkosti překonal kosteleckého gólmana Tomáše Matouška. O tři minuty později bylo v domácích řadách ještě veseleji. Centr po rohovém kopu propadl až na hranici vápna, kde se balonu ujal Karel Havlíček. Domácí hráč se dlouho nerozpakoval a přesnou střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Kostelečtí ve zbytku poločasu nedokázali na dva góly domácích reagovat a poločas skončil vedením Červenokosteleckých 2:0. 

Červenokostelečtí nepřipouštějí dramata

Hosté vstoupili do druhého poločasu odhodlaně a už po třech minutách hry se jim podařilo korigovat na 2:1. Ve čtyřicáté osmé minutě se do vápna po pravé straně dostal Tomáš Přikryl, který prudkou střelou překonal domácího gólmana Jaroslava Klofandu. Hosté se za stavu 2:1 tlačili do útoku, místo vyrovnání však přišel třetí gól Červenokosteleckých. V padesáté šesté minutě se domácí dostali do rychlého protiútoku, který gólově zakončil Kristián Čáp. Červený Kostelec se tak opět ujal dvougólového vedení. Snahy o další korekci výsledku hostům překazila sedmdesátá minuta, ve které uviděl červenou kartu Petr Klapal. V oslabení už se hosté nedostali k tomu, aby snížili a znovu zdramatizovali zápas. Červený Kostelec si závěr utkání pohlídal a zvítězil 3:1.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Klofanda [-] - P. Bárta [-] , D. Petrů [-] , T. Martínek [-] , M. Barták [-] , K. Čáp [-] (84. J. Svoboda [-] ) , M. Fireš [-] , D. Hála [-] , M. Kováčik [-] (52. S. Štelzig [-] ) , K. Havlíček [-] , O. Koval [-] (88. J. Nývlt [-] )

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - T. Přikryl [-] (72. L. Plocek [-] ) , J. Švandrlík [-] (46. J. Kvasnička [-] ) , F. Kadavý [-] (51. M. Brandejs [-] ) , D. Krupka [-] (84. J. Sameljak [-] ) , P. Klapal [-] , M. Cvejn [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , J. Mlynář [-]

ŽK: 42. O. Koval , 72. K. Čáp , 78. D. Petrů - 52. M. Cvejn , 55. A. Řehák . ČK: 70. P. Klapal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Bačo Ondřej - JANEČEK Štěpán, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.