1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:2
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

23.04.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Rychnov otočil zápas s Vysokou


Branky


0

Rychnovští hrají na jaře v dobré formě, v tomto kole otočili zápas s Vysokou a připsali si druhé vítězství v řadě. Celkově získal Rychnov na jaře jedenáct z jednadvaceti možných bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rychle reagují na gól Vysoké

V úvodu hrála s balonem více Vysoká. Domácí kombinovali na polovině Rychnova, do výraznějšího zakončení se ale nedostávali ani po centrech Bohuslava Daniela z pravé strany, protože centrované balony domácího obránce postrádaly přesnost. Rychnovští se několikrát pokusili o rychlý přechod do brejku, jejich potenciální šance ale zkazily finální přihrávky. Skóre se měnilo až ve dvacáté minutě. Rychnovská obrana chybovala za polovinou hřiště, když nedůraznou malou domů vystihl Jan Pražák. Domácí útočník se díky tomu dostal do samostatného úniku proti brankáři Janu Vránovi, kterého kličkou obešel, a zakončil do prázdné branky.

Inkasovaná branka hosty povzbudila, Rychnovští zpřesnili a zrychlili svoji kombinaci a už o tři minuty později se mohli radovat vyrovnání. Ve třiadvacáté minutě si na rohový kop naskočil Michal Bárnet, který byl u míče dříve než domácí brankář Milan Pavliš, a dokázal tak dostat míč do sítě Vysoké. Za vyrovnaného stavu se do další šance dostala Vysoká, která se dostala do podobného protiútoku jako při svém prvním gólu. Zakončující Vojtěch Bělka však hlavičkoval těsně vedle rychnovské branky.

 

V dalším průběhu prvního poločasu se hra vyrovnala. Rychnovští se snažili prosadit rychlou hrou po křídlech, obránci Vysoké hledali svými nákopy rozběhnuté útočníky. Taktika ani jednoho z týmů ale k dalšímu gólu nevedla, a poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Rychnov se v závěru ujímá vedení

Úvodní minuty druhého poločasu patřily domácímu týmu. Vysoká se dostala k rohovému kopu, útočník Jan Pražák dokonce obral rychnovského brankáře o míč, z nevýhodného úhlu však netrefil branku. Domácí sice častěji drželi balon, v šestapadesáté to ale mohli být hosté, kdo mohl jít do vedení. Rychnovští odvrátili standardní situaci Vysoké a přešli do rychlého protiútoku, který pohotovým zákrokem zastavil až Milan Pavliš, který vyrazil míč na roh. O deset minut později se hosté dostali k dalšímu zakončení, křižná střela však minula tyčku domácí branky.

 

Vysoká se nadále snažila o průnikové přihrávky za rychnovskou obranu. Brankář hostů Jan Vrána však odkoukal něco ze stylu německého Manuela Neuera a nebojácnými výběhy mimo pokutové území pomáhal obraně s odkopy balónů. V poslední dvacetiminutovce se obě strany prokombinovaly až do vápna v soupeře, v rozhodující moment jim však nezbyl čas na zakončení a míč zpravidla odkopli obránci. V závěru se přeci jen jednomu z týmů podařilo zvrátit výsledek na svoji stranu. V 85. minutě využil volného prostoru na pravé straně rychnovský Jakub Nosek, který se dostal do vápna a přízemní střelou překonal vyběhnuvšího Pavliše. Ve zbývajících minutách se Vysoká snažila dostat soupeře pod tlak, domácí se ale neprosadili ani po střele aktivního Jana Pražáka. Rychnov tak i za cenu žlutých karet za zdržování udržel těsné vedení a zvítězil 1:2.

Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , T. Prorok [-] - J. Jarkovský [-] , F. Hušek [-] (58. K. Menšl [-] ) , P. Kulhánek [-] (46. P. Kafka [-] ) - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] , J. Homolka [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] , R. Plachetka [-] , D. Trejtnar [-] (88. R. Zajíček [-] ) - M. Semerád [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - J. Počtýnský [-] (87. O. Stieber [-] ) , L. Volný [-] (62. F. Brož [-] )

ŽK: 55. M. Ptáček - 89. J. Vrána , 90. L. Brandejs .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novotný Matěj - PRŮCHA Petr, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.